sećaju se tih godina i danas

CECA JE NEKADA ŽIVELA NA VRAČARU, A MNOGI MISLE DA JE TO SAMO MIT: U OVOJ ZGRADI je stanovala pre udaje za Arkana, a evo šta o njoj kažu KOMŠIJE IZ TOG perioda (FOTO)

3

Kada je došla u Beograd iz Žitorađe kako bi započela život u prestonici, folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je živela na Vračaru.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: Dragana Udovičić

Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nekoliko meseci živela je kod prijateljice u jednom stanu na Vračaru.

 

Stan koji je Ceca kupila u Beogradu pre svog punoletstva u tom trenutku se renovirao. Ona do tada nije razmišljala o preseljenju u prestonicu jer je završavala srednju školu u Žitorađi i tamo živela.

 

 

Davne 1990. godine sa prodatih 350.000 primeraka albuma "Pustite me da ga vidim", a godinu dana kasnije izlazi album "Babaroga" koji obara sve rekorde i Ceca odlučuje da od zarađenog novca kupi sebi stan na Banovom brdu. 1993. godine dolazi na ideju da se preseli u Beograd, pošto je završila srednju školu i započinje saradnju sa Marinom Tucaković i Aleksandrom Radulovićem Futom.

 

Tog momenta počela je da renovira stan i dok je to trajalo živela je kod porodične prijateljice Dragice u Kalenićevoj ulici, ali ne kao podstanar već kao gost. Faktički to je bio prvi stan u kom je Ceca boravila, dok je već uveliko bila zvezda na prostoru čitavog Balkana.

 

foto: PRINTSCREEN/GOOGLE MAPS

Na četvrtom spratu na ovoj adresi i dalje je stan u kojem je Ceca provela prve dane u Beogradu. Nakon nekoliko meseci, Ceca se preselila u svoj stan na Banovom Brdu i tu je živela do udaje...

 

Na sledećoj strani pročitajte šta komšije kažu o Ceci!

 

makonda-tracker