muzika do zore

SPEKTAKL ZA 100.000 LJUDI: Dragana Mirković pokorila Ušće i dokazala ko je folk carica!

0

Publika je bila oduševljena i pevala je svaku numeru

foto: Promo
foto: Promo

Dragana Mirković još jednom je uspela da pomeri granice muzičkog spektakla na ovim prostorima održavši koncert na beogradskom Ušću pred fascinantnih 100 hiljada obožavalaca.

 

Folk carica bila je specijalni gost na Music week festivalu koji je u petak uveče okupio ljubitelje dobre muzike koji su uživali u fantastičnoj produkciji, savršenom zvuku, ali pre svega repertoaru, pa su tako Draganu skandiranjem dozvali na binu, a od prvih stihova pa do kraja koncerta horski su je pratili. Dragana je bila ganuta ovakvim dočekom pa je često bila na ivici suza a uz jednu od pesama je poneta atmosferom klekla pred publiku koja je ovaj potez dočekala ovacijama.

 

"Dragi moji, hvala vam na svemu, ganuli ste me zaista, obećavam vam da nećemo na sledeće druženje čekati ovoliko. Ovaj koncert je moj svojevrsni poklon vama, a vaš poklon meni je ljubav i podrška koje mi dajete."

 

- rekla je Dragana koja je preko dva sata bez pauze pevala svoje velike hitove, napravivši atmosferu koja će teško biti nadmašena. Osim Draganinog, publika je u prvoj večeri festivala mogla da uživa u nastupima Jelene Rozge, Saše Kovačevića, Tonija Cetinskog i Dženana Lončarevića.

 

 

 

makonda-tracker