SKLADAN PAR

NAPUSTILA JE POSAO I ŽIVOT PODREDILA UPRAVO NJEMU: Buduća supruga Rafaela Nadala je veoma skromna devojka, a ovo je njihova LJUBAVNA PRIČA! (FOTO)

0

Upoznavanje je nije ličilo na ono sa filmskog platna

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako se već neko vreme šuška, Rafael Nadal u oktobru će oženiti svoju devojku Mariju Fransisku Pereljo sa kojom je u vezi već 14 godina. Marija, koju Španci zovu i nadimkom Ćiska, devojka je iz senke koja je proslavljenom teniseru najveća podrška već gotovo deceniju i po, a svetske medije intrigira baš zbog toga što ne voli javno eksponiranje.

 

Marija je skromna i prirodna devojka, koja se u javnosti uglavnom pojavljuje svedeno obučena, bez šminke, a osmeh na licu uvek je prisutan. Nadala redovno bodri na turnirima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

 

Mariju je Rafael upoznao kao školsku drugaricu svoje sestre Izabele. Ona je nakon toga studirala u Palma de Majorki, posle čega se preselila u London, gde je paralelno studirala biznis menadžment i engleski jezik.

 

Ćiska je inače ostavila posao u jednom osiguravajućem društvu kako bi mogla da vodi projekat fondacije Rafa Nadal, dobrotvorne organizacije osnovane pre skoro deset godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker