U poseti kod Dragane Mirković (VIDEO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 19

dunja

31-05-2011 17:03h
Ali najžešća je ploča Swarovski u kupatilu postavljena! hahahahahahahahahahahaha Jao bre, katastrofa. :)))

Jasmina

01-06-2011 00:11h
Od pocetka rodjenja!!! Zanimljivo!

Ivan29

01-06-2011 02:06h
Ma dajte ljudi, čemu ovi negativni komentari! Pa da li primećujete kako je ovo jedna fina žena, uvek vedra, nasmejana! Dobra pevačica, nekompromitovana, ne razumem zbog čega toliko pažnje pridajete nekim trivijalnostima. Njen najveći greh je izgleda to što je sa sela, ali i to biste joj oprostili da je kojim slučajem ove novinare dočekala polugola, a ne neukusno obučena!

bilja

01-06-2011 19:02h
Kakav seljakluk, ljudi moji! Gomila kiceraja na istom mestu, a decica u muzeju na casu vajarstva!Stvarno sam ponekad zapanjena kako ih ta gomila para koju su zaradili nikad ne natera da se malo obrazuju, da malo uloze u svoj mozak a ne samo u sarene , neukusne krpice, i swarovski kristale...Isteraj seljanku iz Kasidola, ali Kasidol iz seljanke-nikad!

Rebeka

01-06-2011 15:01h
O ukusima ne vredi raspravljati.Ne treba biti negativan.Ona je nasla svoj mir,srecu,ima decu,muza,zivi porodican zivot,na cemu joj veci deo estrade moze pozavideti,bez obzira na to sto zivi u Becu.Ima karijeru iza sebe o kojoj vecina moze samo da sanja i ovo sve navedeno sto ima jeste - uspeh.
A stil odevanja, uredjenje doma...njen izbor...Na kraju krajeva,za razliku od vecine,ona je obucena i ima - dom.

Ena

31-05-2011 22:52h
:):):) Betwoman. :):):)
Nema pojma da se obuce, a i kuca je kicerajski sredjena... Bila i ostala zena bez stila, mada je OK kao licnost...

sanja

31-05-2011 11:46h
Kao osobu je jako cijenim i smatram da je jedina estradna ličnost sa našeg prostora koja je i pored uspjeha ostala obična...ne glumi visinu. Ali kada ima para, ne samo sada već oduvjek, zašto ne zna ljepše da se obuče, mislim da ljepše izabere odevne kombinacije (bezveze rukavice, i u diskoteci kao betmen...može to ona bolje). Kao osoba je čista desetka...

sanja

31-05-2011 11:46h
Kao osobu je jako cijenim i smatram da je jedina estradna ličnost sa našeg prostora koja je i pored uspjeha ostala obična...ne glumi visinu. Ali kada ima para, ne samo sada već oduvjek, zašto ne zna ljepše da se obuče, mislim da ljepše izabere odevne kombinacije (bezveze rukavice, i u diskoteci kao betmen...može to ona bolje). Kao osoba je čista desetka...

Jelena

01-06-2011 20:50h
Ona za razliku od mnogih sa estrade ima tu unutrasnju lepotu koju ne moze da zameni ni jedna odevna kombinacija koja je najbolje stilizovana.Srecna je i zadovoljna i to se vidi na njoj.Mogu samo da joj zavide i da je vredjaju da je seljanka. Ona nikada nije krila odakle potice cak se i ponosila time,ona se Kasidola nikada nije odricala. Najlakse je od zavisti uvrediti je i reci kako je seljanka! GAGO NAJBOLJA SI!

bojana

31-05-2011 14:09h
hahaha rukavice! LOL! Dragana je ubedljivo najveća malograđanka na estradi. I još nešto : toliko pati od toga da se pokaže, da joj svi zavide, ali sve to radi na finjaka, onako šatro skromno.

Inače, džaba joj pare kad nema ukusa, uvek je katastrofalno obučena.

mary

02-06-2011 00:04h
Zena je fenomenalna,ostvarila svoje snove...svaka cast....

Jelena

01-06-2011 09:39h
Došla seljančica iz Kasidola u carskuju Vijenu. Kuća je toliko kič dekorisana.Ta želja za pokazivanjem može biti samo kompleks niže vrednosti.
Neka je živa i zdrava i ona i njena porodica.

Marko

31-05-2011 15:26h
Kakav KICERAJ neverovatno :(sve sljasti i u zlatnu bljak boju tesko proseravanje ona izasla al selo iz nje nikad nece izaci!!! :(

Marta

31-05-2011 23:35h
Bas mi je zao Gage !!!
MOZES DEVOJU DA ISLIS IZ SELA ALI SELO IZ DEVOJKE NIKAD :(

alex

02-06-2011 01:58h
Kuća je ok što se tiče gradnje, ali zaista šteta što je jako loše uređena. Em što je sve kičasto, em što nema topline. Džaba i Swarovski, džaba i Versace, ne vredi, totalni promašaj.

A jadna Dragana toliko želi da se pokaže u najboljem svetlu, ali joj nikako ne uspeva.

Sanja

02-06-2011 19:36h
Kakvi zluradi komentari zavisnika!!! Pa zena je toliko ostvarena u svom zivotu,da ne mora da iznajmljuje stiliste i dokazuje kreacijama kao pojedine "zvezde" i "dive",koje i nemaju sta drugo da pokazu.Kada budete shvatili da nije sve u garderobi(mada moze da priusti sebi vise nego sto pojedini znaju i da napisu),i okrenuli se svom zivotu,bicete mnogo srecniji....

ivke

02-06-2011 21:39h
Ma klasicna gastabajterka,kuca kiceraj,orman demode,zelja za pokazivanjem je vecito prisutna kod nje u fazonu /nije da se hvalim...A,u poslednjih 10 godina nikako da ubode hit,a stekari se i za muzicke saradnike,i za stilistu,i za enterijeristu,,,,Plati gago,pa se klati..

Daca

03-06-2011 12:37h
Nisu mi jasne ove rukavice, bas joj nisu trebale.

nata

02-06-2011 18:43h
Dragana je odlican pevac,mnogi mogu da joj zavide na karijeri i sto ju je izgradila bez skandala,vec prvenstveno svojim fenomenalnim glasom.A kako se oblaci to je njena stvar,a slazem se sa komentarom od Ivana29,da je polugola bilo bi vam ok.Ona je zena koja ima dvoje dece i oblaci se sasvim normalno,srednje.A kuca je super,ima love.I zasluzila je,pa neka se hvali.Ona nije nikakva kvazipevaljka,vec vrhunski pevac koji ima godine odlicne karijere i odlicne pesme,po meni kraljica folka.To niko ne moze da ospori.Sve sto ima zaradila je ili zasluzila,nije nista ukrala.Neka se hvali.Gaga,najbolja si.Da je u ovo vreme bar jedan posto takvih pevaca.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: