planovi

TRAŽI 4000 EVRA ZA NOĆ I NEĆE BITI SVIMA DOSTUPNA: Isplivali novi SKRIVENI detalji o Luni Đogani

3

Mlada rijaliti zvezda izdala je pesmu, ali tek treba da krene da nastupa i zarađuje

Luna Đogani
Luna Đoganifoto: Sonja Spasić

Luna Đogani je nakon izlaska iz rijalitija odmah počela da se bavi muzičkom karijerom. Njena mama Anabela angažovala je tim ljudi koji punom parom radi da njena ćerka postane popularna pevačica.

 

Kako prenose domaći mediji, rijaliti zvezda još nije krenula da nastupa, ali je sa menadžerom ugovorila svoju cenu koja iznosi četiri hiljade evra.

 

Izvor blizak Luni tvrdi da mlada pevačica nije ugovorila nijedan nastup i da su vlasnici klubova skeptični jer se plaše da neće doći puno ljudi, a cena nastupa nije niska.

Luna je presrećna što je snimila prvu pesmu i što je zakoračila u muzički svet, međutim shvatila je da neće biti uopšte lako da zaradi novac ako ne krene da nastupa. Anabela i tim koji je angažovala da radi s njenom ćerkom savetovali su je da prvo izda pesmu, pa tek onda da krenu sa nastupima. Iako su sve odradili prema dogovoru, ponuda nije bilo u onolikoj meri koliko su očekivali. Naime, Đoganijeva je počela da paniči jer još nije ugovorila angažmane o kojima je maštala. Ipak, njen tim je sve već napravio i odredili su cenu za Lunin nastup koja iznosi četiri hiljade evra - otkrio je izvor blizak porodici Đogani i dodaje da kada su tu cifru izneli pred vlasnike diskoteka, nisu naišli na odobravanje.

Na sledećoj strani pročitajte šta kaže Lunin menadžer.

 

makonda-tracker