za pohvalu

BOŽO VREĆO OBUKAO PINK HALJINU SA DEKOLTEOM, A IMAO JE I OGROMAN RAZLOG ZA TO: Ono što je uradio sa kreacijom mnoge je ODUŠEVILO! (FOTO)

5

Ekscentrični muzičar pokazao je i da ima veliko srce.

Božo Vrećo
Božo Vrećofoto: instagram

Božo Vrećo se nedavno pojavio na festivalu u Sarajevu u dekoltiranoj haljini roze boje. On je poznat po svojim ekscentričnim autfitima, pa je ostao i ovog puta dosledan sebi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

 

Ipak, on je učinio i jedno dobro delo. Naime, ovu kreaciju je prodao za 1.000 konvertibilnih maraka (nešto više od 500 evra), a sakupljeni novac otići će deci bez vida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Pevač se na društvenim mrežama zahvalio svima:

Haljina je prodata u Holandiji i 1.000 maraka će biti uručeno Centru za slepu decu. Kakva radost ljudi moji dragi. Ovaj motiv sam istetovirao da me uvek seća na taj trenutak, a isti takav motiv je bio na mojoj pink haljini sa SFF-a koja uskoro putuje svom vlasniku, a samo to je bila svrha svega, humanost! Human gest nas čini dobrim ljudima, da drugima pomognemo i znajte broji se samo ono što date ne ono što dobijete zauzvrat. Hvala za ljubav, hvala za sve lepe reči i jako sam srećan jer sam i ovaj put uspeo u svojoj nameri da dobro uvek bude iznad svakog zla koje je oko nas i znajte, uvek je jača moja Svetlost od svih tama", napisao je Vrećo.

 

makonda-tracker