DUHOVITA JE

ONA JE ORGANIZOVANA MAMA, KOJA SVE POSTIŽE: Jelisaveta Orašanin polako pakuje kofere za odlazak iz Srbije, a ovo je po njenom mišljenju ključna stvar za SKLADNU PORODICU! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

bledunjava

18-08-2019 10:58h
totalno ne interesantna licnost !

Milijana

18-08-2019 12:16h
@bledunjava
Daleko joj lepa kuća. Samo neka putuje, nek ih đavo nosi, takve "e" nam nisu potrebne! Najgora vrsta ljudi, uništavaju sve što je srpsko, gde god stignu!

M

18-08-2019 12:35h
Ne razumem cemu ovi komentari. Zena je slatka kao secer

mira

18-08-2019 20:30h
@M
Vi se šalite ?

mira

18-08-2019 20:30h
Može Jelisaveta slobodno da ode u Italiju .! Jedna netalentovana glumica manje ! Ko takve uopšte bira za uloge ?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: