Ejmi Vajnhaus: Još jedna rehabilitacija, za svaki slučaj

0
Pred početak turneje koja će startovati koncertom na beogradskom Kalemegdanu 18. juna, soul diva savremenog doba Ejmi Vajnhaus dobrovoljno se prijavila u kliniku za rehabilitaciju kako bi se u potpunosti oslobodila svoje zavisnosti od alkohola

Prema rečima njenog predstavnika za štampu, pevačica Ejmi Vajnhaus odlučila je da se za svaki slučaj podvrgne još jednom tretmanu odvikavanja od alkohola i od stručnog tima u klinici za rehabilitaciju na kraju lečenja zatraži lekarsku potvrdu da je spremna za seriju zakazanih nastupa širom Evrope.

Kako navodi prijatelj blizak Ejminoj porodici, za odlazak u kliniku zaslužan je otac dvadesetsedmogodišnje umetnice, Mič Vajnhaus, koji je primetio da u poslednje vreme njegova mezimica opet počinje dosta da pije. Skrenuvši joj pažnju na potencijalni problem, Ejmi je odlučila da ga posluša pošto je odlučna u svojoj nameri da istraje na dobrom putu. Navodno, Vajnhausova je vozeći se ka zdravstvenoj ustanovi, u sredu, slistila jedno unuče Smirnoff votke, ali njeni prijatelji smatraju da je to samo njen pomalo šašavi način da se oprosti od ovog poroka i sigurni su da je poslednja alkoholičarska epizoda samo jedan manji pad na pevačicinom putu ka uspešnom izlečenju.

makonda-tracker