Poznati igraju tenis povodom Dana Deteta

0
Brojne poznate ličnosti odmeriće svoje snage 1. juna od 13 časova na platou ispred šoping centra Ušće

Poznati teniseri Turnira javnih ličnosti i njihova deca će 1.juna, na platou ispred UŠĆE SC, kao deo zajedničkog programa obeležavanja Međunarodnog dana deteta i najave održavanja jubilarnog petog tradicionalnog Turnira poznatih ličnosti Doncafe Professional Celebrities Challenger Tournament Belgrade 2011 i prvog Jaffa Mini-Tennis Open turnira za decu do 14 godina (4. i 5. juna na terenima TK Novak - Serbia Open) od 13:00 do 16:00 časova igrati demonstracioni tenis i družiti se sa mališanima.

Tokom obeležavanju Medjunarodnog dana deteta u UŠĆE SC za sve mališane, kao i one sa posebnim potrebama, na dve lokacije biće organizovano druženje i zabavni program u vidu igranja mini-tenisa na terenima posebno postavljenim za tu priliku, kao i obilazak edukativne izložbe UŠĆE i Štark bananica - svemirska avantura.

UŠĆE Shopping Centar će tokom tog dana, koji je ujedno i poslednji dan ovogodišnje edukativne postavke UŠĆE i Štark bananica svemirska avantura biti domaćin deci nekoliko škola za decu sa posebnim potrebama.

Mnogi učesnici Turnira poznatih , uz očekivano prisustvo Kapitena Dejvis Kup Reprezentacije Srbije – Bogdana Obradovića – uživaće u druženju i igri sa decom na platou ispred UŠĆA. Igrači Turnira poznatih i UŠĆE Shopping Centar će i ovom prilikom izraziti zvaničnu podršku tradicionalnom humanitarnom programu turnira – koji ove godine podržava potrebe škole Stefan Dečanski za decu sa posebnim potrebama, kao i međunarodnu akciju UNICEF-a Škola bez nasilja.

makonda-tracker