odrekla bi se mnogo čega zbog ove kupovine

ZALJUBLJENA U SVAKI KUTAK OVE DESTINACIJE: Nataša Bekvalac pazari apartman na NIMALO JEFTINOJ lokaciji!

6

Ovo leto donelo joj je potpuno nove planove za budućnost.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalacfoto: Damir Dervišagić

Kada je reč dobrom provodu, putovanjima na skupocenim egzotičnim destinacijama i nekretninama, Nataša Bekvalac nikada nije štedela novac. Kako Kurir saznaje, pop pevačica ovog puta rešila je da otvori novčanik i kupi apartman na Mikonosu.

 

 

Ove letnje sezone novosadska Barbika Ibicu je zamenila popularnim grčkim ostrvom, kojim je oduševljena. Pored toga što je osetila potpuni mir, ona se zaljubila u svaki detalj ove egzotične destinacije, pa je došla na ideju da tamo pazari nekretninu.

Nataša nikad nije razmišljala o stanovima u inostranstvu, ali ovo leto joj je donelo potpuno nove planove za budućnost. Ona se ludo provodila s prijateljima na Mikonosu, a ujedno punila baterije za predstojeći period koji je popunjen nastupima i brojnim novim poslovnim projektima. Nedavno se pohvalila da bi volela da ima apartman na ostrvu gde bi dolazila sa ćerkama, sestrama i prijateljima. Ne bi se preselila, ali redovno bi odlazila, odnosno kad god bi imala vremena za putovanje - otkriva naš izvor i dodaje da je pevačica razgledala apartmane koji su na prodaju.

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker