strašno

LUNA ĐOGANI SE PRAVDALA NADEŽDI: Namešteno mi je, nisam TO PODRŽALA! A onda joj je poručila OVO (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Jupiter

15-08-2019 18:05h
Kada je žena psihički ošinuta, a uz to i nimfomanka i alkoholičarka, kao što je Nadežda Biljić, cijelog će života dobijati batine (ovo njoj nije ni prvi ni poslednji, koji je tuče)

žile

15-08-2019 18:54h
Lunjara, gadura, pokušala da se opere, ali bezuspešno. Znao sam da je slabo posećivala školu, ali ni sanjao nisam da je apsolutno nepismena.

Beogradjanka

15-08-2019 20:48h
Poznato nam je da je Luna u stanju da se zakune a da laze. Na nju lici da sebe uzdize i izjavi da se Nadezdi desava karma jer je nju ogovarala. Samo Luna narcis moze da da sebi toliki znacaj. Poznato je da je ismejavala decu sa posebnim potrebama pa nije cudo da je podrzala i nasilje nad Nadezdom. Kad je videla da ce je svi ispljuvati, brze bolje je pocela da se "pere". A i sama Luna je nasilna sto smo videli mnogo puta u Zadruzi. Udarala je Slobu vise puta, kidisala je na Marka uz pretnje da ce se obracunati sa njim (pre zabavljanja), udarila je brata, samarala je Tomu, cupala Zonjicevu, vise puta gadjala flasama zadrugare, pretila, psovala. I zato verujem da tako nasilna osoba moze da podrzi nasilje nad nekim ko joj se zamerio. A sada bi da odglumi dobricu i sveticu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: