strašno

ZVEZDU GRANDA BRUTALNO PRETUKAO DEČKO: Pevačica završila u Urgentnom, uplakana majka u ŠOKU!

1

Pevačica je jutros sa javnošću podelila informaciju da ju je dečko pretukao

foto: Instagram
foto: Instagram

Nadežda Biljić jutros je šokirala javnost kada je saopštila da ju je dečko, maneken Tomislav Panić pretukao.

 

Kako je navela u kratkoj poruci upućenoj javnosti, ne želi da iznosi detalje, tvrdeći da će nakon ovog nemilog događaja ugasiti sve društvene mreže i potpuno se povući.

 

foto: Instagram

- Tomislav Panić me je upravo pretukao! Eto toliko o mom princu na belom konju! Danas gasim sve i povlačim se iz svega! Hvala vam svima puno na podršci, ali dosta je bilo od mene. Volim vas - poručila je Nadežda svojim fanovima, nakon čega je objavila i fotografiju svog lica na kom su jasno vidljivi podlivi.

 

foto: Instagram

- Velika ljubav Tomislava Panića. Dokazao je da je muškarčina, bravo! - napisala je Nadežda uz fotografiju.

 

Njena majka, uplakana i ogorčena, oglasila se nakon nemilog događaja tvrdeći da ne može da veruje da je njeno dete ponovo pretučeno.

 

Ona je dodala da je Nadežda krenula u Urgentni centar i da je sva unakažena!

 

- Ne mogu da verujem da joj se ovo opet desilo. Ovo je strašno! Njoj će fizičke posledice proći, ali se psihički nikada neće oporaviti. Šokirana sam šta se mom detetu dešava. Ne smem mužu ni da kažem, šlogiraće se. Zašto je prebio ne znam, ali nije imao razloga da tako rešava stvari. Kakvo je to divljačko ponašanje! - rekla je uplakana majka Slavica za Kurir.

 

foto: screenshot

Nadežda je, kako je rekla Slavica, na putu ka Urgentnom centru, javila se mama i rekla da ju je Toma unakazio.

 

- Ne može da veruje da se desilo posle Mikija, sad ovo. Da li treba da idem pored svog deteta kao žandarm? - dodala je sva nesrećna jer se njeno dete stalno završava pretučeno.


Podsetimo, u rijalitiju Zadruga Miki Đuričić je pretukao Nadeždu štakom.

Takođe, Nadežda je u nekoliko navrata tokom boravka u Zadruzi spominjala da je i ranije trpela fizičko nasilje od strane bivših momaka, ali i prijateljica.

 

- Od bivšeg partnera sa kojim sam bila u vezi tri godine. To je bilo pre Pinkovih zvezda. Imala sam par situacija na svirkama, a imala sam i u izlascima. Eto! Dovoljno! I previše je to bilo puta! Da sam progovorila kada je trebalo, do nekih stvari ne bi došlo. Zato neću da ćutim! To je bilo psiho-fizičko maltretiranje! - izjavila je Nadežda tokom boravka u Zadruzi.

 

 

makonda-tracker