Danica Nina Radojičić: Trudiću se da sačuvam vezu

0
Finalistkinja Evrosonga Danica - Nina Radojičić prenosi utiske sa takmičenja u Diseldorfu i kaže kako neće dozvoliti da joj nove životne okolnosti naruše skladan emotivni odnos sa dečkom Veljkom
foto: Piter van der Bergh, Story press
foto: Piter van der Bergh, Story press

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, talentovana pevačica i studentkinja farmacije Danica - Nina Radojičić (21) vratila se kući prepuna utisaka iz Diseldorfa, gde je pre dve nedelje učestvovala i u finalnoj večeri najvećeg evropskog muzičkog takmičenja. Dok je boravila u Nemačkoj, svakodnevno je kontaktirala sa svojim dečkom, studentom građevine Veljkom (21) sa kojim je u romansi nekoliko meseci. Plavokosa pevačica za Story ističe da, iako joj je život dinamičniji otkako je izabrana za predstavnicu Srbije na Evroviziji, još ništa nije uspelo da joj naruši vezu u kojoj uživa.

- Trudiću se svim silama da mi se život ne promeni i mislim da ću u tome uspeti. Želim da mi se svakodnevica posle divnog iskustva na Evroviziji nastavi ustaljenim tokom, da sačuvam vezu i da ostanem normalna. Veljko je oduševljen mojim nastupom i u nedelju me je čekao na aerodromu, a ja sam jedva čekala da ga zagrlim. Uoči prenosa finalnog takmičenja okupio je društvo i gledali su zajedno moj nastup - kaže Nina koja za sada ne planira udaju, a ni ne smatra da će je dečko u skorije vreme iznenaditi prstenom.

- Još smo previše mladi i trenutno zaista ne razmišljamo na tu temu. Uživam u vezi i lepo mi je. Oboje smo još studenti i naša veza odlično funkcioniše - priča Nina kojoj u javnosti prija imidž smerne devojke.

- Moj imidž na sceni predstavlja mene kakva sam inače - priča mlada pevačica koja je prepuna utisaka sa Evrovizije.

- Bilo je stresno, ali je sve brzo prošlo zbog dobre organizacije. Tokom boravka u Nemačkoj stigla sam i da se odmorim. Diseldorf je divan grad. Navijala sam i za Dina Merlina, kao i za predstavnika Makedonije i uživala u svakom segmentu takmičenja. Nisu me zanimale prognoze na kladionicama, slušala sam svoje srce i hrabro verovala u dobar plasman - kaže Nina. Mada je do sada bila nepoznata širem auditorijumu, njen talenat otkrila je kantautorka Kristina Kovač, koja je ujedno i kompozitor njene numere Čaroban. Iako paralelno sa studijama farmacije peva u bendu Legal sex department, Nina se dosad nije profesionalno bavila muzikom, i po povratku u rodni Beograd planira da se vrati svojim uobičajenim aktivnostima.

- Odmah nakon evrovizijske euforije vraćam se obavezama na fakultetu. Čeka me junski ispitni rok, i studiranje mi je na prvom mestu - zaključuje Nina.

Nikola Rumenić

makonda-tracker