Ivan Čvrljak: Jadan sam, žena me izdala

4
Iako ne želi da potvrdi da li su tačne glasine da je podneo zahtev za razvod braka, Ivan Čvrljak, suprug učesnice šou-programa Veliki brat Marijane, konačno je progovorio kako se oseća zbog njene preljube
foto: Tin Banić
foto: Tin Banić

Najpoznatija preljubnica na Balkanu Marijana Čvrljak (27) prevarila je svog supruga Ivana (32) sa mladim Beograđaninom Nikolom Nemeševićem (22) Nemešom pred milionskim auditorijumom ne mnogo nakon što je ukročila u kuću Velikog brata pre dva meseca. Za neveru svoje drage njen muž Ivan (32) nije dobio mogućnost da kao prevareni suprug poslednji sazna, već je prenos njene afere gledao zajedno sa mnogobrojnim gledaocima širom regiona. Iako je u početku komentarisao prevaru voljene supruge, Ivan Čvrljak već duže vreme ne želi da komunicira sa medijima, niti da na bilo koji način nagovesti kako se trenutno oseća. Ipak, za hrvatsko izdanje magazina Story pre tri nedelje Čvrljak, koji je nedavno boravio u rodnom Šibeniku sa ćerkicom Korinom (2), dao je ekskluzivnu izjavu objasnivši kako mu je.

- Šta mislite kako mi je! Jadan sam i izdan, pa vlastita supruga me je izdala - rekao je u telefonskom razgovoru Ivan koji je naknadno doneo odluku da naplati ekskluzivnu priču o preljubi svoje supruge.

- Godišnje zaradim 200.000 kuna. Vi samo napišite broj i ja ću vam se javiti. Nećemo se nalaziti, ponavljam, napišite broj, a ja ću reći da ili ne. U poruci napišite svotu. Ne pričam ni sa kim jer nemam razumevanja ni za koga. Ni mene sudbina nije mazila. Ili ćemo tako, ili me se okanite. Neka vam Marijana odgovara na pitanja - samo su neke od SMS poruka koje je poslao razočarani muž.

U toku rijaliti šou-programa Veliki brat Marijana se nakon svakog intimnog čina sa Nemešom kajala i pitala da li i dalje treba da nosi burmu, da bi je potom skidala i vraćala na svoj prst, nastavljajući da razmenjuje nežnosti sa Nemešom. I mada mladi operski pevač već duže vreme otvoreno ističe da voli Marijanu te da je siguran da je ona žena njegovog života, pomešana osećanja dojučerašnje obične domaćice iz Šibenika kvare njegovu želju da kuju zajedničku budućnost. Ni to što je Nemeš izjavio da ga ne zanima što je Marijana tuđa žena nije pomoglo njegovoj izabranici da konačno shvati da li po izlasku iz kuće na Košutnjaku želi da pokuša da spasi brak ili se preseli kod novog partnera.

- Meni je strašno. Udala sam se iz ljubavi, u crkvi, ispred Boga, porodice, prijatelja. Moram izaći iz kuće i rešavati stvari iz stvarnog života - preneo je portal pulsonline.rs prošle nedelje Marijaninu izjavu, koju su pratile njene suze uvidevši da postoji šansa da zbog svega što je radila u kući ostane bez deteta.

Međutim, neprestane promene raspoloženja kod njegove i dalje zakonite supruge očigledno su podgrejale emocije i njenog prevarenog supruga pa je, iako nije želeo da priča za medije, on navodno već predao papire za razvod i prošle nedelje zbog posla otputovao u Finsku. I mada su mnogi pomislili kako će, pošto njegova supruga napusti šou, njegova nataložena negativna osećanja doživeti kulminaciju, spekuliše se da Ivan sa njom namerava da razgovara veoma civilizovano kako bi se dogovorili oko brige i daljeg vaspitanja ćerkice. Čvrljak je, kako se veruje, svestan činjenice da se Marijana zaljubila, ali i da nikad neće moći da joj oprosti sramotu koju je priredila njemu i njihovim porodicama. Malena Korina i ne sluti da je na pomolu raspad braka njenih roditelja jer joj je tata potpuno posvećen, baš kao i njegov otac Jerko koji svoju unuku svakodnevno šeta rivom, dok je njegova majka Marija tužnim glasom rekla novinarima: Nama je svega dosta. Ivan je pre dve nedelje tokom boravka u Šibeniku fotografisan dok je sa mlađom sestrom Anom i svojom naslednicom u automobilu izašao iz roditeljskog doma u šetnju, a po njegovom izrazu lica nije se moglo naslutiti da proživljava najteži životni period. Na celu priču nije ostala imuna ni Nemeševa majka Nada koja se nedavno javljala uživo u toku emisije Pozovite Velikog brata i objasnila kako se ne slaže sa idejom svog sina da živi sa Marijanom po završetku rijaliti šoua, te da je sigurna da neće živeti u beogradskom naselju Dorćol kao što je mlađani pevač u nekoliko navrata izjavio. Ona se osvrnula i na to što Marijana veoma često pije i bez ustezanja izrazila svoje ogromno nezadovoljstvo zbog toga što se njen sin zaljubio u udatu gospođu.

Iako su daleko od reakcija najmilijih, Marijanu i Nemeša, čiji odnos već narušavaju negativni komentari pojedinih ukućana, tek po izlasku iz kuće očekuje bolno otrežnjenje koje će im i doneti istinu o tome koliko je snažna njihova ljubav.

Priredila: Ksenija Konić

makonda-tracker