platila previsoku cenu za uspeh

TUŽNA SUDBINA POP PRINCEZE: Preživela je SILOVANJE, mučenje, suočila se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, a onda donela VAŽNU ODLUKU!

0

I dok se svima činilo da je na vrhu sveta, Keša je iza te maske nasmejane devojke krila slomljenu devojku koja je platila previsoku cenu za uspeh.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, menadžer Doktor Luk ju je fizički i psihički zlostavljao godinama, a ona nije smela da kaže ni reč protiv čoveka koji ju je vinuo u zvezde jer su na njegovoj strani bili novac i moć, dok je ona bila samo još jedna 20-godišnjakinja.

 

Ipak, kada su stvari otišle predaleko, Keša je 2013. godine odlučila da tuži za silovanje menadžera koji joj je pretvorio život u pakao, misleći da će se na taj način konačno osloboditi mračne strane slave i uživati pisanju muzike i izvođenju iste pred milionima fanova širom sveta.

 

Sasvim neočekivano, ovaj pokušaj da se istrgne iz kandži napasnika odveo ju je još dublje nego što je bila pre. Zbog nemogućnosti da na sudu dokaže krivicu Doktor Luka, ona je ostala prepuštena na milost i nemilost svom zlostavljaču koji je doneo odluku da stavi tačku na njenu karijeru koja je do tada bila u konstantnom usponu.

 

A onda su se javili novi problemi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker