Severina Vučković i Milan Popović: Raskošno slavlje u čast voljene žene

2
Hrvatska pop pevačica Severina Vučković proslavila je 39. rođendan velikom žurkom koju je organizovao njen verenik, srpski biznismen Milan Popović sa kojim u ljubavi uživa već pet meseci
foto: Robert Gašpert
foto: Robert Gašpert

Kada se u društvu verenika Milana Popovića (45) pojavila ispred zagrebačkog restorana Okrugljak u uskoj bež haljini Herve Leger i na vrtoglavim potpeticama koje su istakle njenu savršenu figuru, hrvatska zvezda Severina Vučković (39) dokazala je još jednom da joj godine ne mogu ništa. Iako je njen rođendanski party prvobitno planiran za 21. april, kada je pevačica napunila trideset devet godina, zbog iznenadne bolesti slavlje je odloženo za 12. maj. Zanosna Severina blistala je kraj svog verenika u elegantnom crnom odelu koji se potrudio da svojoj voljenoj pripremi zabavu iz snova. Iako ih je ispred poznatog restorana sačekalo nekoliko televizijskih ekipa i mnoštvo novinara, popularni par čija je ljubav već mesecima pod budnim okom javnosti, zaputio se ka restoranu bez zadržavanja.



Ubrzo su počele da pristižu i zvanice, a među prvima pojavili su se pevačicin menadžer Tomica Petrović, kao i predstavnici hrvatskog i srpskog džet-seta, pevači Kićo Slabinac i Jasna Zlokić, makedonska pevačica Kaliopi, pevač Haris Džinović sa suprugom Melinom, modna dizajnerka Marijana Mateus i mnogi drugi. Za odličnu atmosferu pobrinuli su se sarajevska legenda Kemal Monteno, pevačica Mirna Košanin i zagrebačka grupa Kubismo. Severinini gosti na rođendanskoj zabavi uživali su u najfinijim delikatesima koji su pripremani danima unapred za ovu specijalnu priliku, pa su se tako na švedskom stolu našli škampi, školjke, pohovani žablji bataci i ostali specijaliteti, a služila su se najskuplja vina i šampanjac. Lepa Splićanka na poklon je dobila pregršt raskošnih buketa cveća, a navodno se najviše obradovala kartonskoj statui američke rok legende Brusa Springstina koji je dobila od svojih vernih fanova. Odlično raspoložena sve vreme je igrala na plesnom podijumu sa bliskim prijateljima, a nije odolela ni da se sama dohvati mikrofona, na oduševljenje gostiju.



Tačno u ponoć, Severina je sa verenikom Milanom Popovićem isekla rođendansku tortu, kao što to čine mladenci, a slavlje je nastavljeno do ranih jutarnjih časova. Srpski kralj bakra sve vreme je obasipao svoju voljenu znacima pažnje u želji da joj to bude jedno od najlepših večeri u životu. Otkad su se polovinom decembra prošle godine upoznali na proslavi njegovog rođendana u jednom od restorana na Adi Ciganliji, Severina i Milan su nerazdvojni, a zanosna Splićanka zbog njega je raskinula veridbu sa riječkim preduzetnikom Slavkom Šajinovićem. Popularni par se ponet najlepšim emocijama verio početkom aprila, a pevačica ne krije koliko je srećna kraj sadašnjeg partnera.



- Verujem da je on muškarac s kojim ću provesti ostatak života. Jedva čekam da počnem sa rađanjem i da se povučem sa scene, jer onda više neću morati da odgovaram na pitanja o majčinstvu. Kada krenem, biće to kao na traci. Nosiću gumene čizme i okopavati vrt, a deca će me na sve strane vući za suknju - rekla je pevačica nedavno za naš magazin.

Jelena Kulović

makonda-tracker