mnogo se uplašila

ISTRAUMIRANA INDI POBEGLA SA VESELJA: Pevačica došla raspoložena na proslavu, a onda se u sekundi IZBEZUMILA OD STRAHA!

0

Doživela je neprijatan događaj, a sve zbog ovog postupka...

Indira Aradinović indy
Indira Aradinović indyfoto: Dragan Kadić

Indira Aradinović Indi pobegla je glavom bez obzira s jednog veselja u Tutinu zbog pucnjave.


Na privatnim zabavama, gde gosti po pravilu malo više popiju, dešavaju se razne zanimljive, ali i neprijatne scene o kojima se kasnije dugo priča. Često na takvim veseljima nastupaju i naše estradne zvezde, made neke od njih nerado govore o tome, ali napredna tehnologija u vidu pametnih telefona omogućila je da svako može da snimi klip i da se on za kratko vreme proširi po društvenim mrežama. Upravo takva slučajnost dogodila se i Indi Aradinović.

 

Pevačica je u ponedeljak veče pevala na jednoj proslavi u Raškoj, koja je bila upriličena u jednom restoranu. Folkerka je bila odlično raspoložena do trenutka kada je morala da spasava živu glavu.

 

foto: Printscreen


- Dobro veče svima. Želim da čestitam sunet. Majko, neka je sin živ i zdrav - rekla je Indi prisutnima na početku veselja.


U tom trenutku je prišao jedan muškarac i upitao je da li bi joj zasmetalo da puca. Ona je kroz osmeh odmahnula glavom, a već u sledećem momentu su se druge strane začuli pucanj. I to nekoliko odjednom. Izbezumljena pevačica je bacila mikrofon i dala se u beg, a čovek koji je stajao do nje je takođe izvadio oružje iz džepa i ispružio ruku u plafon i zapucao...

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker