šta joj bi?

BEKVALČEVA SE JAVILA SA MIKONOSA: Nataša izjavila da je PRED BANKROTOM, a ovo je njen DALJI PLAN

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

ma lako ce ona

06-08-2019 17:07h
samo nek nadje novog sponzora, nek se pripremi i plakne milevu i eto love !

Amer

06-08-2019 18:05h
devojka letuje 3 puta zimuje 2 pa sta hoces nemas dan radnog staza niti si isla u skolu, jedino sto nalazis idiote koji misle da su nesto sto su stobom , jos veci pacenici.

realno

07-08-2019 11:22h
@Amer
Ona je zena i po "stazu" i po godinama a ne devojka.

sos

06-08-2019 18:41h
Liči na oglas

rupa

06-08-2019 20:31h
Je l' ova uspela da zavrsi osnovnu.... Auu, kakav tupson, fuj....

opet ova

07-08-2019 05:10h
Odvratna osoba i bruka ženskog roda.

M

07-08-2019 10:16h
Valjda objava treba da ubedi nekoga da sama sebi placa letovanje. Slatko me je nasmejala. Nema ona tu kintu. Cim vidite da nema okolo sestara koje se krevelje znaci da je sa sponzorom. Sigurno ne letuje sama

Haha

08-08-2019 12:25h
@M
E to si lepo rekao krevelje. Jer samo i umeju vestacki da se klibere. Nista prirodno nema ni na jednoj od tih. Vise volim videti svaki obicnu devojku na ulici nego bilo koju od ovih silikonjara odvratnih sto posle prvog silikona lice vise na muskarca nego na zenu, a one jadne tupave pa misle da su privlacnije. Jesu ali muskarcima neiskusnim koje ja i ne bih nazvao muskarcima.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: