nisu poznati svi detalji

NIJE VIŠE MOGLA DA SE NOSI SA NEGATIVNIM KOMENTARIMA: Brižit Makron završila na operacionom stolu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

mira

05-08-2019 15:45h
Može da se plastificira do mile volje , ali noge štapove i lošu figuru ne može da popravi . Kada se doda arogancija i bahatost , tu pomoći nema . Imam utisak da u Srbiju nije htela da dođe , jer nismo vredni njenog prisustva i nema mesta dovoljno mondenskog za pokazivanje njene besne toelete . Ona je dokaz da Makron ima ozbiljan feler !

Sanja

05-08-2019 22:12h
Nije htela u Srbiju da dodje jer smo mnogo lepsi.Zamislite danje videla sve one srpkinja uzivo, samo one na aerodromu dok su joj docekale muza,a tu su sve bile zene u ozbiljnim godinama.Realno sve su lepse od nje.Mada,on nju nije ni ozenio zbog lepote.

ana

07-08-2019 19:47h
od starosti nema leka. Mnogi nisu u prilici da dizive starost koja je na svoj nacin isto lepa kao i zena u njoj. Bolje star nego....
Ne treba toliko da je suprug exponira.

Prenaporno

07-08-2019 19:49h
U Srbiji je bilo da se šparta .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: