Arnold Švarceneger zamalo izbačen iz Kuće slavnih

0
Slavni glumac, političar i bodibilder Arnold Švarceneger za dlaku je izbegao da bude proteran iz američke Fitnes kuće slavnih
foto: BANG
foto: BANG

Zvezda filmskog serijala Terminator, Arnold Švarceneger, za kojeg je nedavno otkriveno da ima petnaestogodišnjeg vanbračnog sina sa kućnom pomoćnicom, čime je slomio srce svojoj supruzi Mariji, umalo je doživeo da zbog svog nedoličnog ponašanja bude skinut sa liste zaslužnih fitnes sportista.

Međutim, iako su većina drugih članova ove Kuće slavnih, koja je inače jedna od vodećih institucija u američkoj bodibilderskoj zajednici, zgroženi i prepuni besa prema delima bivšeg guvernera Kalifornije, osnivač ove organizacije i njen izvršni direktor Džon Figareli doneo je odluku da Arnold ipak ostane tu gde jeste.

- Privatni život gospodina Švarcenegera bi trebalo da ostane privatan. Njegov boravak u Kući slavnih se ne dovodi u pitanje, pošto je svoje mesto u njemu zaslužio – poručio je Figareli bez obzira na to što je u prethodnom periodu unutar ove organizacije bilo veoma mnogo poziva na gađenje i mržnju i apela za uklanjanje posrnule zvezde sa ove značajne liste zaslužnih sportista.

makonda-tracker