Bred Pit: Anđelina poseduje vojničku disciplinu

1
Slavni glumac Bred Pit otkrio je da je njegova životna partnerka Anđelina Džoli toliko dobro organizovana da joj uspeva da sa lakoćom za kratko vreme spakuje u kofere sve neohodne stvari koje bi mogle da zatrebaju nekom od članova njihove osmočlane porodice na

Zbog mnogobrojnih poslovnih i humanitarnih obaveza, oskarovka Anđelina Džoli i njen nevenčani suprug Bred Pit zajedno sa njihovo šestoro dece veoma često menjaju mesto prebivališta, tako da se lepa brineta tokom vremena izveštila da veoma brzo spakuje sve njihove stvari koje bi im bile potrebne na putovanju.

- Pošto smo poput pravih nomada, nama je normalno da živimo život iz kofera. Mi sve spremimo, a svako dete dobije svoj ranac na koje samo mora da pazi. Ako se desi da slučajno izgubi svoj prtljag, šta je tu je. Ne možemo da vodimo računa u svakom trenutku o svemu. Kad je pakovanje u pitanju, Anđelina je tu odlična. Neverovatno je talentovana i vojnički disciplinovana. Ja se nikad ne bih tako dobro snašao – ispričao je glumac.

Četrdesetsedmogodišnji superstar i njegova izabranica smatraju da je veoma važno da porodica uvek bude na okupu, pa čak i onda kada oni moraju da rade, tako da su razvili svojevrsnu rutinu koja će svima olakšati sam proces putovanja.

- Oni su se već navikli. Kako bi izbegli sav taj haos koji nastaje kada su svi budni, trudimo se da uvek putujemo noću dok deca spavaju. Uvek ih vodimo svuda sa sobom, čak i na lokacije gde snimamo film. Važno nam je da porodica ostane netaknuta. Ono na šta sam najviše ponosan jeste što naša deca imaju šansu da vide različita mesta širom sveta ističu obrazovanje upoznavanjem drugih kultura i naroda – rekao je Pit.

Glumac koji se trenutno bavi promocijom naučno fantastične drame Drvo života čiji je i koproducent smatra da je njegova najveća životna uloga upravo to što se ostvaruje kao otac.

- Naša deca znaju da njihovi roditelji pričaju priče i snimaju filmove, ali pošto su malo toga imali prilike da pogledaju, nisu nešto naročito impresionirani onim što radimo. Za njih je to samo mamin i tatin posao zbog kojeg su s vremena na vreme tužni pošto kad radimo nismo u mogućnosti da budemo sa njima. Očinstvo me je nateralo da pažljivije biram filmove, jer znam da će ih oni jednog dana videti. Želeo bih da jednog dana kada odrastu i shvate čime se mi to zaista bavimo u životu, mogu da budu ponosni na svog tatu – ispričao je Bred.

U pobedničkom filmu Kanskog festivala, koji će i domaća publika uskoro imati prilike da vidi, govori se o odnosu između oca i sina, a radnja ovog ostvarenja potakla je Pita na razmišljanje o tome kakvog je kvaliteta veza koju ostvaruje sa svojim sinovima i ćerkama.

- Kada stignem kući, toliko mi je očigledno da su naša deca svesna apsolutno svega što se dešava oko njih. Kažu da dela govore mnogo više od reči, a uz decu sam shvatio pravo značenje toga. Najvažnije je da ih ne opterećujem svojim glupostima i ne svaljujem svoje probleme na njih. U ovom filmu je sve suprotno tome. Govori se o veoma tužnom čoveku prepunom gorčine zbog situacije u kojoj se našao, nesposobnog da ide napred, sa osećajem da je na kraju on taj koji gubi i oseća se ugnjetenim od strane svog okruženja i svih neprilika koje su ga snašle. On ne zna zašto njemu ne uspeva ono što funkcioniše kod drugih ljudi – smatra Bred.

Prema nedavnim finansijskim izveštajima, ispostavilo se da on i Anđelina troše godišnje oko 6 miliona američkih dolara samo na dadilje, tutore i iznajmljivanje privatnih aviona za prevoz njihove dece. Međutim, Pit smatra da je sve to sitnica ukoliko je za dobrobit svih članova porodice.

- Otkako sam postao otac sve je postalo drugačije. Naravno da se plašim smrti. Uostalom ko je se ne plaši? Nikako ne bih želeo još da odem sa ovoga sveta, ali to je realnost u kojoj svi mi živimo. Zbog toga sam uvek na oprezu kada je u pitanju bezbednost moje dece, ali i moja sopstvena kako bih mogao da budem tu za njih. Ranije sam mislio na sebe, a sada su mi oni jedina briga. Sve što želim je da budem siguran da su svi dobro – zaključio je glumac.

makonda-tracker