Kim Kardašijan: Isprošena ružinim laticama

0
Nakon pola godine zabavljanja, popularna američka starleta Kim Kardašijan i njen dečko NBA igrač Kris Hamfriz podigli su svoju vezu na viši nivo i zvanično postali verenici

Tridesetogodišnja Kim Kardašijan i četiri godine mlađi igrač NBA kluba Nets iz Nju Džerzija Kris Hamfriz počeli su da se zabavljaju 28. decembra prošle godine i sve vreme su uživali u društvu jedno drugoga. Međutim, dok se prošle srede, 18. maja vraćala kući, Kim nije mogla ni da sanja da će je njen dečko sačekati u spavaćoj sobi klečeći na kolenima pored kreveta na kojem su crvenim laticama ruže bile ispisane reči Hoćeš li se udati za mene?.

- Uopšte to nisam očekivala! Bila sam u potpunom šoku. Nikada mi ne bi palo na pamet da bi taj čin mogao da se desi kod kuće, a nisam ni razmišljala o tome da će se dogoditi u skorije vreme – ispričala je Kim ekskluzivno za nedeljnik People.

Nakon što mu je dala svoj pristanak, Kris je krunisao ovu veridbu, baš kako i priliči, prstenom jedinstvenog dizajna sa blistavim Lorraine Schwartz dijamantom od dvadeset i po karata.

- Znao sam samo da želim da bude velik – rekao je Hamfriz koji je dragoceni kamen za svoju voljenu odabrao uz pomoć svoje buduće svekrve Kris Džener.

Kimina majka zaslužna je bila i za organizaciju porodične proslave koja je upriličena kasnije iste večeri.

- Kris zaista nije želeo veliko slavlje, ali je mojoj mami u šali rekao da se ne bi bunio ukoliko bi na zabavi zatekao konjiće. Kad je žurka već bila u punom jeku, mama je u jednom trenutku pred nas dvoje izvela dva svetlucavim sjajem prekrivena konjića. Bilo je urnebesno! – ispričala je Kim.

makonda-tracker