UŽIVA PUNIM PLUĆIMA

OMILJENO TV LICE KOJE SE BORILO ZA LJUBAV: Katarina Šišmanović je odlučila da se skloni sa MALIH EKRANA, a evo gde je i šta radi ovog LETA! (FOTO)

0

Publici je krivo što je ne gledaju u dobro poznatim terminima, ali je ona rešila da se posveti sebi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Katarina Šišmanović ostala je upamćena kao voditeljka emisije kojoj je glavna tema bila ljubav. Ipak, i sama je prošla kroz raskid posle dugogdišnje veze, a onda se i povukla sa malih ekrana. Vreme je iskoristila da bi putovala, a o tome svedoče i njene fotografije sa raznih destinacija širom planete.

 

Atraktivna brineta fotkala se na najlepšim mestima, a muškarci nisu ostali ravnodušni na ove prizore. Ona se posvetila sebi i uživanju, a na slikama se vidi koliko joj odmor od svega prija.

 

foto: Instagram Printscreen

Javnosti je postala poznata kao voditeljka emisije "Sve za ljubav". 2016. godine je odlučila da tu poslovnu priču okonča, a Katarina je u tom periodu stavila i tačku na dugogodišnju romansu sa Goranom Stamenkovićem, vlasnikom "Emoušn" produkcije, koja stoji iza pomenute emisije.

 

Svojevremeno, Katarina je objasnila zašto je dosšlo do prekida ljubavne romanse koja je trajala 8 godina.

 

foto: Instagram Printscreen

"Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života" - rekla je Katarina za magazin "Gloria" 2016. godine.

 

 

 

 

 

makonda-tracker