AMBICIOZNA MAMA

MALENA BLU AJVI POSTALA TEKSTOPISAC SA SAMO SEDAM GODINA: Bijonse čini sve kako bi devojčici ispunila svaku ŽELJU! (FOTO)

0

Pevačica smatra da njena naslednica ima dara za muziku i glumu, te ne gubi vreme

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka slavne Bijonse, Blu Ajvi Karter, debitovala je kao tekstopisac na Bilbordovoj listi 100. Sedmogodišnja devojčica potpisana je kao koautor teksta za pesmu "Kralj lavova", a pevačicina naslednica je pozajmila i svoj glas na početku i kraju numere.


Ovo je prvi put da se Blu pojavljuje kao tekstopisac, iako joj ni do sada nije bilo strano da otpeva neke stihove. Devojčica je još ranije debitovala vokalno u pesmi svoje mame, ali je kasnije učestvovala i u nekim pesmama koje je pravio njen tata Džej Zi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Na kraju reperove pesme "Karter bos" čuje se njeno vikanje na brata i sestru.

 

Podsetimo, Bijonse je rodila Blu Ajvi 2012. godine u bolnici, a tada se šuškalo da je pevačica došla na porođaj s majkom i prijavila se pod lažnim imenom kako je niko ne bi uznemiravao. Kako je devojčica odrastala, postala je prava kopija Džej Zija, ali mnogi se slažu da je povukla pevačke gene na mamu Bijonse.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Inače, pop zvezda se udala za muzičkog producenta i repera posle šest godina veze, a pre dve godine dobili su i blizance, ćerku Rumi i sina Sira. Na proširenje porodice odlučili su se nakon što su prevazišli bračnu krizu, pošto je Džej Zi varao Bijonse, o čemu su se oboje ispovedili u svojim pesmama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

 

 

makonda-tracker