mora da se pazi

MNOGI NISU ZNALI DA JE ZBOG ZDRAVSTVENOG PROBLEMA NAGOMILALA KILOGRAME: Mira Karanović sada izgleda NIKAD BOLJE, a evo šta kaže o svom ZDRAVLJU

1

Jedna od naših najboljih glumica, Mirjana Karanović (62), poslednjih nedelja sve češće dobija komplimente na račun figure.

foto: instagram
foto: instagram

Mnogi ne znaju da je ona vodila bitku sa zdravstvenim problemima, koje je uspešno dovela pod kontrolu, a potom je vežbanjem i zdravom ishranom uspela da reguliše i figuru dovede do savršenstva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mirjana_karanovic (@mirjanakaranovic) on

- Sve je počelo tako što sam proveravala svoje zdravlje, jer se nisam dobro osećala. Otrkila sam da je moja štitna žlezda počela mnogo lošije da radi. Stalno sam bila umorna i usput sam nagomilala kilograme - kaže Mirjana i dodaje:

 

- Kada sam otkrila uzrok, počela sam da se striktno pridržavam uputstava lekara. Rešavajući zdravstveni problem, uspela sam da sredim i neke estetske mane. Smršala sam 14 kilograma. Sada sam dobro, ali moram da pazim - dodala je ona i otkrila čega joj je bilo najteže da se odrekne:

 

- Živela sam na testu i nezdravim slanim pecivima, pa je bilo veoma teško da to izbacim iz ishrane. Sada sam se navikla - kaže Mirjana.

 

 

makonda-tracker