ZAHVALILI SE NA BRIZI

U OVOM TRENUTKU NAM JE NAJPOTREBNIJI MIR: Porodica frontmena Discipline kičme progovorila o njegovom zdravstvenom stanju i zamolila za PRIVATNOST

0

Vest da je lider rok benda Disciplina kičme Dušan Kojić Koja (58) pre nekoliko dana imao moždani udar i da se nalazi u bolnici u indukovanoj komi potresla je javnost duž celog regiona.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Sa svih strana stižu poruke sa željama za što brže ozdravljenje, a porodica Kojić je tokom jučerašnjeg dana poslala zvanično saopštenje u kojem zahvaljuje na brizi.

 

- Povodom objavljivanja vesti o Kojinom zdravstvenom stanju, porodica, bliski prijatelji i saradnici zahvaljuju se svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost. Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi. Uz vaše iskrene želje za oporavak, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem - napisala je porodica Kojić.

 

foto: Stefan Jokić

Podsetimo, Koja je otišao u Englesku da poseti svoju sestru kada je doživeo moždani udar. Hitno je hospitalizovan u jednoj tamošnjoj bolnici, a lekari su ga uveli u indukovanu komu kako bi mozgu dali dovoljno vremena za oporavak.

Podsećamo, bend Disciplina kičme nedavno je pretrpeo veliki gubitak kada je u aprilu ove godine njihova članica Marinka Đorđević Manja preminula u 51. godini.

 

- Napustila nas je naša najlepša Manja - napisali su tada članovi.

 

 

makonda-tracker