rešila da sve iznese

MNOGI SU JE MALTRETIRALI U ŠKOLI: Zvezda serije FOLK, Katarina Bogićević otkriva zbog čega je bila žrtva vršnjačkog NASILJA! (FOTO)

0

Već kao devojčica susrela se sa ogromnom popularnošu, ali nije samo to teret koji je trpela!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Mlada glumica i pevačica Katarina Bogićević proslavila se 2012. godine glavnom ulogom u seriji "Folk", gde je glumila mladu devojčicu Zvezdanu koja peva po kafanama kako bi pomogla svojoj porodici.

 

Katarinino detinjstvo je poput Zvezdaninog bilo ispunjeno teškim trenucima, a ona je odlučila da progovori na tu temu tokom jednog intervjua. Kao devojčica Bogićevićeva je bila žrtva vršnjačkog nasilja. Vršnjakinje su je pretukle i tom prilikom joj slomile prst. Roditelji mlade glumice nisu imali izbora, pa su je odmah prebacili u drugo odeljenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katherine (Kate) ? (@kejtofficial) on

 

"Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile "mean girls" (zlobne devojčice) - najjače, najlepše... Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i istuku. Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe... Imali smo deset-jedanaest godina... Posle toga su me sačekale. Istukle su me, slomile mi prst... Posle toga nisam išla u školu neko vreme. Tata me posle prebacio u drugo odeljenje.", rekla je glumica.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker