MNOGI BI MU POZAVIDELI NA OVAKVOJ IZABRANICI

SARKOZI IMA PREZGODNU ŽENU, KOJA JE BILA SVETSKI MODEL: Karla Bruni osvaja izgledom i u PETOJ DECENIJI! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Budjoni

31-07-2019 10:02h
I moja "Bruna" je prelepa, ima tri CACIB-a, pa niko ne piše o njoj !

Hm

31-07-2019 11:04h
Pa sad...ona je svojevremeno bila u vezi sa starijim, oženjenim čovekom, a onda se našla u ljubavi i sa njegovim sinom sa kojim je dobila ćerku. Supruga starijeg a majka mladjeg, napisala je knjigu u kojoj je optužila da joj je upropstila život. Kad se sve sabere, nije ni prelepa ni prezgodna ni simpatična.

Nenad

31-07-2019 12:08h
Karla je OK , ali ovaj njen zlikovac odavno je trebao da dobije ono odelo sa poprecnim dezenom (prugama) i smestaj na dug dug period u sobi gde prozori imaju resetke.
On je jedan od najvecih ubica i zlikovaca novijeg doba , teski kriminalac .
E sad dali ce ga ruka pravde ikada stici , ostaje da sacekamo . Nada postoji.

mira

31-07-2019 13:00h
Ova žena je samo opasna manipulatorka . Čudi me da je ostala sa Sarkozijem kada je sleteo sa vlasti ? Ni lepa , ni zgodna , nemojte preterivati ! Na licu joj se vidi kakva je !

Mileva

31-07-2019 17:37h
Karla je kao mlada bila lepa, sada je kao Dzekson, samo sto joj nos ne otpadne od silnih plastika . A Hadidova cerka Bella ima istog plasticara, uzas zivi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: