ŠOK

SLOBA RADANOVIĆ PRIVEDEN U CRNOJ GORI: Pevač završio u POLICIJI, pa otkrio šta se dogodilo pred sam nastup u Budvi!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

nisi reko kakvi ste to VI momci majke ti

30-07-2019 15:23h
- To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja... Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja.
__________________
ma daaaa, u bilo kojoj zemlji legitimisanje se radi na licu mesta bez ikakvog prava da ikoga privode, osim ako nisu nesto ansli kod tebe ili je tipicno izivljavanje crnogoraca. nego nisi nam opisao "kakvi ste VI momci". inace i ja sam do pre neku godinu imao anganzman na crnogorskom primorju tacnije u tivtu kao muzicki umetnik, isto je dosla policija s time sto sam ja uredno prijavljen kao sezonski radnik "umetnik" u tom objektu, uzeli su podatke iz pasosa i to je to, nikakvo privodjenje , informativni se obavlja samo ako imaju neku dojavu da vrsite kriminalnu radnjui ili to planirate da radite
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: