nekad i sad

LEPOTA I SLAVA SU JE DOVELE DO OPIJATA I PROPALOG BRAKA: Čuvena Keli je bila fatalna dama, a onda je upoznala Stivena Sigala! (FOTO)

2

Njen život je poput onih iz romana!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Keli Lebrok (59) je u dvadesetom veku važila za jednu od najvećih seks simbola Holivuda. Zahvaljujući filmu "Žena u crvenom" iz 1984. godine koji ju je vinuo među glumački vrh. Ali, Keli je i pre tog filma uživala u slavi s obzirom na to da je bila uspešna manekenka.

 

Ali, na slavu nikada nije uspela da se navikne. I popularnost joj se desila sasvim slučajno kada ju je agent primetio i pitao njenog oca, i sveć narednog dana Keli je ušla u modnu industriju, a kasnije i u svet glume.

 

foto: Profimedia

Ali, umesto uživanja u popularnosti, ona je upala u kandže droge, te u pokušaju da se izvuče iz tog mračnog sveta, Iz Londona je pobegla u Njujork misleći kako će se tamo lakše rešiti zavisnosti. Tu je upoznala u glumca Stivena Sigala kojem je izgovorila sudbonosno "da".

 

Imali su turbulentan brak i nakon devet godina Keli je presekla i odlučila da stavi tačku. Kako je kasnije priznala razvod ju je uništio.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker