Džoni Dep prevario Vanesu Paradi?

0
Sudeći prema fotografijama koje se nalaze na naslovnici francuskog tabloida Voici, jedan od najomiljenijih glumaca na svetu Džoni Dep ušao je u aferu sa svojom publicistkinjom Robin Baum

Na fotografijama sa naslovne strane francuskog časopisa Voici, američki superstar Džoni Dep i njegova poslovna saradnica Robin Braun uhvaćeni su u šetnji tokom koje su razmenili i jedan strasni poljubac. Prema navodima iz drugih medija, glumac i publicistkinja bili su zajedno i na Kanskom festivalu, na kojem je Dep bio sam bez prisustva svoje porodice.

Međutim, Džonijeva nevenčana supruga Vanesa Paradi odmah je ljutito odreagovala i putem svog predstavnika za štampu poslala saopštenje u kom se tvrdi da, bez obzira na sumnjive materijalne dokaze, tvrdnje da je njen izabranik počinio preljubu jednostavno nisu istinite. Ovakav odričan stav najverovatnije je sasvim na mestu, pošto se pažljivijom pretragom Interneta može naići na seriju fotografija na kojima se zaista vide Dep i njegova saradnica, ali one uopšte nisu zabeležene u Evropi, već u Los Anđelesu i pritom datiraju od januara ove godine, a na njima nema nikakvog nagoveštaja bliskosti između dvoje poslovnih partnera. Takođe, na spornim slikama glumac ima frizuru poput one koju nosi Džek Sperou u filmu Pirati sa Kariba: Na čudnim plimama, dok se na onima iz Kana vidi da je Džoni kraće ošišan.

Američki superstar i lepa Francuskinja zajedno su od 1998. godine i imaju dvoje dece, jedanaestogodišnju Lili Rouz i devetogodišnjeg Džeka. Iako su se mnogi pitali zašto oni još uvek nisu stali na ludi kamen, njih dvoje smatraju da je njihova veza savršena upravo takva kakva jeste.

- Nismo se nikada venčali i nameravamo da do daljnjeg tako i ostane. Kako je jednom neko rekao ako stvar nije polomljena, nemoj je popravljati. Mi jednostavno nismo prošli kroz tu ceremoniju javne razmene bračnih zaveta i ne vidimo zašto bi to bilo neophodno. Drugi možda žele da krenu tim putem, ali nas dvoje ne – izjavio je nedavno Dep.

Uprkos zavidnoj glumačkoj karijeri, četrdesetsedmogodišnji Džoni smatra da je njegov najveć uspeh u životu upravo to što je upoznao Vanesu i sa njom zasnovao porodicu.

- Ukoliko smatrate da je moje upoznavanje s Vanesom neka vrsta dostignuća, reći ću vam da ste potpuno u pravu. Desilo se u pravo vreme. Oboje smo bili spremni za roditeljstvo i ona mi je dala Lili Rouz i Džeka. Prvi put kada sam je ugledao, bila je na drugom kraju prostorije i video sam joj samo leđa. Međutim, odmah sam pomislio Ovo je prava žena za mene. To je bilo pre skoro dvanaest godina – ispričao je srcelomac za kojim i dalje uzdišu žene širom planete.

makonda-tracker