PAPARACO LOV

SA ĆERKAMA JE ŠOPINGOVALA U LOS ANĐELESU: Fotografije Anđeline Džoli ostavile publiku u neverici! Ona nikada nije bila MRŠAVIJA! (FOTO)

3

Glumica javno govori o stresu koji je preživljavala!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Anđelina Džoli, holivudska glumica je viđena u šopingu sa svojim ćerkama, a u njihovom društvu bio je i nepoznat muškarac. Ruke glumice koje se čine sve mršavijima su izazvale najveću pažnju.

 

foto: Profimedia

Glumica je u utorak bila u šopingu sa ćerkama Zaharom i Vivijen u trgovačkom centru u Los Anđelesu. Sa njom je bio i nepoznati muškarac sa kojim je ćaskala prolazeći kroz garažu centra. Anđelina nije otkrila njegov identitet, pa se nagađa da je u pitanju telohranitelj. Glumica je na sebi imala dugu haljinu bez rukava i ravne sandale, a klasični kaput prebacila je preko ruke. Najveću pažnju su izazvale upravo njene istetovirane ruke koje se čine mršavijima nego ikad pre.

 

foto: Profimedia

Holivudska zvezda poslednjih godina stalno zabrinjava obožavatelje gubitkom kilograma. Glumica je visoka 169 centimetara, varirala je između 54 i 56 kilograma, a 2018. je navodno pala na manje od 40 kilograma. Čak joj je i lice ispijeno, a odeća na njoj visi kao na vešalici. "Što to radi od sebe?", pitali su se fanovi.

 

foto: Profimedia

Ona je jednom prilikom izjavila kako je razlog njene mršavosti isključivo stres zbog gubitka majke i razvod sa Bredom Pitom. Međutim, Anđelina se drži posebnog jelovnika na kojem su obavezno supe, žitarice i obrok od mešavine čia semenki, prosa, kinoje i raži za koji glumica kaže da joj daje energiju i da joj je koža sjajnija.

 

 

 

makonda-tracker