nadrljala je

BANKA ĆE IM UZETI SVE ŠTO IMAJU: Poznata glumica je DUŽNA preko 200 hiljada dolara!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Dona

25-07-2019 17:12h
Tori Speling je cerka pokojnog Arona Spelinga, producenta Dinastije i jos nekoliko veoma uspesnih sapunica. Oni su ziveli u raskosu i mada se pricalo da je otac ostavio testament u kojem Tori nije puno para dobila nego je vecina otisla majci, ja ne mogu da verujem da ce je Tori u tolikoj besparici, kao sto ne verujem ni da ce joj ista faliti za 200 hiljada dolara.
200 hiljada je nista (pricalo se da je Dzekson bio u milionskim dugovima). Znajuci odakle dolazi i cija je cerka Tori, banka bi stvarno pucala sebi u nogu da se sa Tori zavadi.
Druga stvar, u Americi ne postoji duznicko ropstvo, tj ne ide se u zatvor ako ne mozes da izmiris dugove nego se proglasi bankrotstvo. Telo koje se zove "trustee in bankruptcy" preuzima odgovornost nad finansijama bankrota. Od primanja se podmiruju minimalni troskovi coveka koji je bankrotirao, a ostatak (na pr ostatak plate preko minimalca i bilo koji drugi priliv para) odvaja se da se plate dugovi. Posle odredjenog vremena (3-5 godina) preostali dugovi se brisu i bankrota pocinje svoj finansijski zivot iz pocetka. Dugovi koje za to vreme nije uspeo da plati mu se otpisuju.

prcko

26-07-2019 19:17h
ne znam da li joj je cale jos uvek ziv, najbogatija familija u hollywoodu. 200 hiljada dolara je sitnis za nju. mora da se radi o necemu drugome ali o nedostatku novca sigurno ne.

Dezinformacija

23-09-2019 13:19h
@prcko
Teri nije dobila nasledstvo od oca - nije joj nista ostavio. Vec godinama se zna da ona, nakon sto je detinjstvo i dobar deo mladosti provela u bogatstvu, živi u velikoj finansijskoj oskudici. Da se bogato udala, to bi bilo izbegnuto ali njen izbor životnih partnera je drugačiji. Pa šta? Očigledno je da joj trebaju godine i godine da se privikne na "novi život" i oprosti svima, pa i sebi, na prošlosti. Alii doći će i taj dan kada će shvatiti da život vredi i ako nemaš gomilu miliona.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: