Tatjana Matejaš Tajči: Volela bih da upoznam Aleksandru Radović

0
Hrvatska pop diva Tatjana Matejaš Tajči najavila je danas na konferenciji u Beogradu svoj povratnički koncert u Beogradskoj areni 15. oktobra i ovom prilikom otkrila da godinama prati dešavanja na muzičkoj sceni u Srbiji

Atraktivna plavuša odlučila je da se nakon dvadeset godina odusustva sa regionalne muzičke scene vrati na velika vrata jesenjom turnejom u okviru koje će posetiti sve veće gradove bivše Jugoslavije. Na današnjoj konferenciji za novinare u VIP salonu Beogradske arene Tajči nije krila suze u očima, zbog sreće što će se ponovo družiti sa svojim fanovima u Srbiji, ali je i otkrila koje pevače iz regiona najčešće privatno sluša.

- Pesma Mirno more od Aleksandre Radović jedna je od mojih najdražih koje i najčešće slušam. Pratim njenu karijeru i nas dve po mom mišljenju imamo sličnu muzičku priču. Ona je osnovala školu pevanja za mlade, što je jedan od mojih velikih snova. Nisam bila u prilici da je upoznam ali bih to stvarno volela -  otkrila je Tajči, koja je najavila da će u narednih pet meseci obradovati svoje fanove obradama starih hitova, a prva pesma koja je doživela novo izdanje je Dvije zvijezdice.

 

Danilo Mašojević

 

Pogledajte kako je nastajala nova verzija numere Dvije zvijedice:

makonda-tracker