veruju jedno drugom

PRELEPA GLUMICA ODLAZI ZA MOSKVU: Milena Radulović je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Radovanom, a evo kako će na njih uticati razdvojenost!

0

Milena je dobila ponudu koja se ne odbija!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumica Milena Radulović uskoro se seli u Rusiju, jer je dobila glavnu ulogu u jednom filmu. Kako se navodi, ona će zbog posla neko vreme živeti u Moskvi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on

Milena Radulović je poslednjih godina usavršavala ruski jezik sa ciljem da se u jednom trenutku odseli u Moskvu i da tamo radi. Iako će joj teško pasti da se razdvoji od porodice i dečka, glumca Radovana Vujovića koji joj pružaju bezrezervnu podršku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on

 

"Koliko god da je tužno što ćemo kilometrima biti razdvojeni, toliko cenimo to što imamo da ne mislimo da život na dve lokacije može da proizvede ikakvu opasnost po našu vezu. Radovan će dolaziti u Moskvu, kao i moji roditelji i prijatelji. Srećan je zbog mene i drago mu je što mi se otvara veliko rusko tržište", ispričala je Milena za jedan intervju.

 

O Mileninom privatnom životu se često piše, a javnost intrigira činjenica da potiče iz veoma imućne porodice i da je njen otac veoma uticajan čovek koji na svom računu ima milione.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miléna Radulovic (@mileena_radulovic) on

 

makonda-tracker