STRAŠNO

TRAGEDIJE KOJE SU ŠOKIRALE SVET: Ovi poznati glumci su POGINULI na snimanjima, nije im bilo pomoći! (FOTO)

0

Niko se nije nadao da će doći to takvog ishoda!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neki glumci su na snimanju doživeli najveće tragedije sa smrtnim ishodom.

Vić Morou je izgubio život sa još dvoje dece na snimanju i za to niko nije odgovarao. Glumica Marta Mensfild je živa izgorela.

 

Džon Riter

 

foto: Profimedia

Džon Riter je u trenutku smrti radio na seriji "8 jednostavnih pravila". Riter je 2003. snimao scenu kada se odjednom srušio na pod. Uprkos brzoj reakciji, prevezen je u bolnicu u komi s dijagnozom pucanja aorte. Preminuo je iste večeri, samo nekoliko dana pre 55. rođendana. Serija je nastavila sa prikazivanjem još jednu sezonu, ali bez preteranog uspeha.

 

Džon-Erik Heksum

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jon Erik Hexum (@jon_erik_hexum) on

 

Džon-Erik Heksum, američki model i glumac, važio je za jednog od najse*sepilnijih muškaraca osamdesetih. Imao je glavnu ulogu u seriji "Na tajnom zadatku" koju su žene pratile upravo zbog njega. Njegov život se tragično završio 1984. godine, kada je imao samo 26 godina. Snimajući jednu od epizoda serije koja je već tada osvojila svet, Džon se dosađivao pa je odlučio da se zabavi pištoljem koji je bio deo rekvizite. Misleći da je pištolj potpuno bezopasan, prislonio ga je na glavu simulirajući ruski rulet i pritisnuo obarač. Nije znao da čak i kada u pištolju nije pravi metak, već onaj filmski, to može da bude kobno. Krhotine punjenja u pištolju završile su u njegovom mozgu. Hitno je prebačen u bolnicu i podvrgnut operaciji koja je trajala punih pet sati, ali se završila bezuspešno.

 

Red Foks

 

foto: Profimedia

Red Foks je bio komičar koji je preminuo 1991. godine na snimanju serije "Kraljevska porodica". Kada je pao držeći se za srce, većina njegovih kolega na setu mislili su da je reč o šali, s obzirom na to da je glumac bio sklon njima. Bilo mu je 68 godina.

 

 

Stiv Irvin

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AustraliaZoo Wildlife Warriors (@wildlifewarriorsworldwide) on

 

Stiv Irvin je imao 44 godine kada je snimao novi serijal o najopasnijim životinjama u okeanu. Australijski lovac na krokodile je 2006. s filmskom ekipom zaronio u vode ispred grada Port Daglas da snimi tamošnji podvodni svet, pa se približio jednoj velikoj raži. One obično otplivaju kada osete opasnost, ali nekada i napadnu onog ko iz uznemirava. Imaju vrlo opasno oružje - otrovni šiljak na vrhu repa, koji snažno zabiju u "protivnika". Raža je taj šiljak zabila Irvinu u levi deo grudi. Oni koji su bili s njim, smesta su ga izvukli na površinu i pozvali helikopter, koji ga je odvezao do bolnice na obližnjem ostrvu, ali tamo su lekari mogli jedino da konstatuju smrt.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker