Saša Mišić spremao specijalite za dame

0
Saša Mišić, promo lice Patelina nagradne igre Mažite sa razlogom, koju je pokrenula kompanija Neoplanta 15. maja, spremao je ukusne kanapee za posetioce sajma Lady Fair, koji je održan od 20. do 22. maja u Hali 2 Beogradskog sajma.

Svi koji su posetili kulinarski kutak u subotu, 21. maja u periodu od 17 do 18 časova, imali su priliku da vide na delu majstora kulinarstva, ali i da probaju rolnice od mariniranog plavog paradajza i tikvice punjene ćurećom Patelina paštetom, zatim filete piletine u košulji od Pateline od lososa i brodiće sa Patelinom od tune.

Ovo je bila jedinstvena prilika za posetioce sajma da se nađu u ulozi kritičara Saše Mišića, poznatog kao surovo iskrenog kritičara drugih. Mišić, odnedavno prepoznatiljiv i kao promo lice Patelina nagradne igre Mažite sa razlogom, podsetio je posetioce sajma da nagradna igra traje do 13. jula, a da potrošači imaju mogućnost da svake nedelje osvoje sedmodnevno putovanje za dvoje na Siciliju. Jednog, najsrećnijeg ljubitelja Neoplantinih Patelina pašteta očekuje super nagrada, automobil MAZDA 2. 

makonda-tracker