Ceca Ražnatović: Svako ima koban tren

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

myself

23-05-2011 17:01h
EKSKLUZIVNO evo stihovi novog Cecinog hita koji je posvećen njenim vernim kupcima - obožavaocima : "NEMOJ DA BRIGAŠ, ŽIVOT SE STARA, DOK BUDE BUDALA KOJI KUPUJU MOJE ALBUME - BIĆE I MENI PARA." idemo sada svi, kupujmo, skidajmo pesme sa sajta, pomozimo Ceci da zaradi za nove operacije, za telohranitelje, za garderobu, i pevajmo svi zajedno : Ceco nemoj da brigaš, život se stara, dok bude nas budala, biće i za tebe para, evrića, novčanica...

bilja

23-05-2011 20:00h
HVALA TI CECO STO POSTOJIS!!

Croatian-Spanish80

23-05-2011 20:07h
CECA JE NAJLJEPSA I NAJBOLJA NA JUGOSLAVENSKOJ ESTRADI! NAJNOVIJI CD CE BITI APSULUTAN HIIIIIIIIIIT!!! IMAM TAJ JAK I DOBAR OSJECAJ. TKO NE VOLI CECU NEMA KAJ DA RADI NA OVOM SAJTU. VELIKI POLJUBAC DRAGOJ CECI, VELIKI POZDRAV NJENIM FANOVIMA I NARAVNO STORY-u. ZA CECOM LUDUJU HRVATI I SPANJOLCI! PUSA IZ HRVATSKE I SPANJOLSKE!

Lady

24-05-2011 20:21h
@Tijana vazno da ti imas pameti i da znas sta je dobro.

Milena

25-05-2011 09:39h
Tijana, svako ima pravo na svoje misljenje, a o ukusima se ne raspravlja. Mene kad neko ne zanima, ja ne citam vesti o njemu, a jos manje komentarisem.

danijel

23-05-2011 14:55h
za samo nekoliko sati 15 sec pesme vec ima 4000 pregleda plus jo 20ak klipova istih sa po 600 pregleda ma Ceca je zakon pesma je prelepa tu emociju samo ceca moze da iznese njenom bojom glasa

tijana

24-05-2011 18:33h
citam ove komentare i zalim vas ljudi.."blago onom ko pameti nema pa mu zivot u veselju prodje"

Volimo Cecu-Bosna i Hrvatska

28-05-2011 18:23h
myself-Dok god bude postojalo izkompleksiranih, ljubomornih i nezadovoljnih idiota kao sto si ti, Cecini fanovi ce jos vise da vole i obozavaju Cecu! Ceca ima vise fanova nego sto Cola i Brena imaju zajedno. To nitko a jos manje ti ne moze nama to da zabrani. Ne kuzimo kaj pokusavas da kazes tim svojim debilskim komentarom? Hehehe! Bas si se provalio/provalila! Odi lijeci ti i tebi slicnim, molimo vas. Nedamo nasu Cecu nitkome! Pusa za Prekrasnu-Cecu i pozdrav za Story!

tajci

16-06-2011 19:50h
nema vise juge samo begis tu spada
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: