srećna porodica

PONOSNI I SREĆNI RODITELJI OTKRILI KADA ĆE PRINOVA: Aleksandra i Filip TAČNO znaju kada će druga beba!

0

Prija se odlično snašla u ulozi majke, te je priznala da joj ništa nije teško palo posle porođaja.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović
Aleksandra Prijović i Filip Živojinovićfoto: glossy

Uspešna je pevačica, dobro se snalazi kao mama, a najbolja je supruga svom partneru Filipu Živojinoviću. S Aleksandrom Prijović pričali smo o svemu što joj trenutno ispunjava život, a ne krije da bi volela da dobije i drugo dete koje će biti brat ili sestra malenom Aleksandru.

 

Ipak, za tako nešto će sačekati dve godine.

 

Volela bih da sačekam bar dve, tri godine, a svakako zbog carskog reza ne bih mogla ranije, tako da će sigurno proći dve godine pre drugog deteta - kaže nam odmah na početku razgovora Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Prija se odlično snašla u ulozi majke, te je priznala da joj ništa nije teško palo posle porođaja.

 

Pa moram priznati da nije bilo toliko teško. Cilj je bio da se vratim na staru kilažu, ali i da se osećam lepo i budem zdrava, tako da sam ja vojnik kada znam da je to dobro za mene. Kako su kilogrami išli dole, a ja bila zadovoljna, tako je bilo sve lakše - iskrena je mlada pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Suprug Filip Živojinović joj je podrška u svemu. Ipak, postoje momenti u kojima se sukobe.

 

Naravno da nekad imamo različita mišljenja, ali nas dvoje sjajno funkcionišemo, jer uvek nađemo zajednički jezik i shvatimo koje rešenje je najbolje. Kompromis i tolerancija su ključ zdravog odnosa - dodaje Aleksandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

 

Budući da su Živojinovići poznati kao ljubitelji dobrog alkohola, a odnedavno imaju i svoju marku vina, proverili smo kako Aleksandra izgleda kada popije i da li je od onih kojima se omakne čašica više.

 

Volim i ja da popijem dobro vino i mi smo veseljaci svi, tako da pokoja čaša nikad nije naodmet... Ja sam neko ko u svemu, osim u šopingu, ima meru, tako da ne preterujem u alkoholu..

 

 

makonda-tracker