Vesna Zmijanac: Počinjemo život udvoje

1
Folk zvezda Vesna Zmijanac i njen izabranik Željko Rstić uskoro počinju život pod istim krovom, a dok priča kako uređuju novi dom, pevačica ne isključuje mogućnost veridbe i venčanja
foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac
foto: Vladimir Šporčić, Luka Šarac

Folk zvezda Vesna Zmijanac (54) odlučila je da svoju vezu sa četrnaest godina mlađim partnerom Željkom Rstićem podigne na viši nivo pa njih dvoje uskoro počinju zajednički život u Beogradu. Iako se dosta spekulisalo da je njen novi izabranik oženjen i da je nemoguće da njena veza dobije ozbiljnije obrise, pevačica se nije obazirala na zle jezike pošto je Željko svoj prethodni brak okončao pre nego što je sreo Vesnu. Odluku o novom načinu života doneli su posle pola godine romanse jer su se, kako kaže pevačica, tek sada stekli uslovi za svijanje zajedničkog ljubavnog gnezda.

- Željko i ja uskoro počinjemo zajednički život i ovih dana se bavimo sređivanjem enterijera u kojem ćemo boraviti. Kao žena imam najviše uticaja na finalni izgled našeg doma, a Željko je zadužen za one grublje, muške poslove. Oboje volimo veliki prostor, udoban i moderno opremljen, pa će upravo takav biti i naš novi dom - otkriva Vesna koja u poslednje vreme retko posećuje svoju vikendicu na Bukulji, iako je nedavno od svog prijatelja, lidera Nove Srbije Velimira Ilića, dobila stado ovaca. Veza sa Željkom, nakon kraćeg raskida, toliko je ojačala da par zajednički život ne smatra bitnijom promenom u svom odnosu.

- Željko je uvek bio iskren prema meni i nije mi bilo potrebno vreme da mu dokazujem ljubav. Okolnosti su tek sada zrele za to da živimo zajedno i zato smo se i odlučili na taj korak. Za sada se nismo verili niti venčali, ali ćemo vas obavestiti ako se to desi - s osmehom kaže Vesna čija je ćerka Nikolija odlično prihvatila  Rstovića, pa će uskoro mamu i njenog partnera ugostiti u Grčkoj.

- Ove godine Željko i ja putujemo i na prvi zajednički odmor koji ćemo u Atini provesti sa mojom ćerkom Nikolijom i neizmerno se radujemo tome - kaže pevačica koja je u petak imala odličan nastup u prestoničkom klubu Magacin, ali joj društvo nije pravio dečko.

- Željko je slavio Đurđevdan i taj dan je proveo sa roditeljima. Žao mu je što nije bio sa mnom, ali preživeli smo. (Smeh) On često putuje na moje nastupe i baš nedavno smo se odlično proveli u Bosni i Hercegovini - priča Zmijančeva i dodaje da joj emotivni partner nije podrška samo na koncertima, već i u veoma važnim životnim odlukama, kao što je ona da se nakon zatezanja lica  podvrgne i liposukciji.

- Moje telo se nije značajnije promenilo. To je ono isto telo, samo malo zategnutije. Počela sam i da vežbam, korigovala sam ishranu i trudim se da se osećam što bolje u svojoj koži. Željko mi je, pored ćerke, bio najveća podrška kada sam rešila da svoj izgled korigujem operacijama. Nikolija me već deset godina unazad tera da se zategnem, i kada me je nedavno videla nakon operacije, oduševila se. Željko je isprva mislio da će posle intervencije videti đavola, a potom mi je saopštio nije strašno to što sam uradila i da je očekivao veću vizuelnu transformaciju - objašnjava Vesna koja uveliko sprema i pesme za novi album.

Nikola Rumenić

makonda-tracker