Jelena Karleuša: Moje srce je otporno na pakost

2
Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša otkriva da nikada nije došla u situaciju da prekine trudnoću, kaže da bi je treća trudnoća učinila presrećnom i ne krije da je zarad sreće u svom domu spremna na sve
foto: Bojan Marinković, Miloš Perić za Alo
foto: Bojan Marinković, Miloš Perić za Alo

Tračevi i skandali više od petnaest godina prate karijeru jedne od najpopularnijih pevačica u regionu Jelene Karleuše (32). Tokom svog puta ka estradnom vrhu nije dozvoljavala da ijedna priča ili novinski naslov poremete njen mir. Ipak, otkako je pored supruga, fudbalera Duška Tošića (26) svila porodično gnezdo i dobila ćerkice Atinu (2,8) i Niku (1,8), kao prava lavica brani svoju sreću. Sve brojnije priče o krahu njenog braka ne uspevaju da naruše njihovu idilu, a ni vest da je Jelena abortirala nije pokvarila njihov skladan život.

- Abortus je apsolutno žensko pravo i stvar ženine odluke. Nikada nisam došla u takvu situaciju i kao majka dvoje dece uvek sam za rađanje novog života. Ipak, ako postoje objektivni razlozi za prekid trudnoće, podržavam svaku ženu koja se za tako nešto odluči. Naravno, na vreme i uz konsultaciju sa doktorom - govori Jelena svesna problema sa kojima se susreću žene koje žele da zasnuju porodicu.

- Trudnoća je blagoslov. Stvaranje novog života je čudo prirode i poenta ljudskog roda. Kada bi osoba bliska meni imala nameru da prekine trudnoću, pokušala bih da joj predočim sve divne aspekte majčinstva. Uvek sam na strani žena i smatram da, ako žena odluči da prekine trudnoću, to treba da bude njeno pravo i odluka. Nažalost, znam da mnoge žene danas prekidaju trudnoću, a sa druge strane, mnoge se muče u pokušaju da zatrudne, idu na veštačku oplodnju i čine sve da postanu majke. U doba bele kuge u našoj zemlji, u vreme kada stres, posao i razni drugi aspekti, utiču na to da žene ili neće, ili ne mogu da dobiju potomstvo, kao majka ću se uvek zalagati za rađanje. Majčinstvo me je preporodilo, oplemenilo, dalo mi novi smisao. Moj život su moja deca i bila bih presrećna kada bih po treći put postala majka. Ako i kada se desi, Duškovoj i mojoj sreći neće biti kraja - otkriva pevačica koja se ne obazire na tračeve o neverstvu njenog izabranika.

- U Duška imam apsolutno poverenje. Nikada nisam imala razlog da posumnjam u njega. Zašto bih kada pored sebe ima najbolju! Neistine koje se plasiraju o mom mužu imaju za cilj da naude meni, našem braku i sreći. Imamo divan brak, zlatnu decu, uspešni smo, i to očigledno mnogima bode oči. Takve neistine ne mogu da pokvare ni jedan naš dan, a kamoli odnos. Duška je sve to dosta iznerviralo, podneo je tužbu protiv novina koje su plasirale tu priču, a ja se ni najmanje nisam potresla. Kada vratim film unazad, o meni su se svih ovih godina pisale takve monstruozne laži da mi je ova epizoda smešna i nebitna. Moja koža je odavno ogrubela, a srce postalo rezistentno na ljudsku mržnju i pakost. Žao mi je što sada pokušavaju da mi naude, koristeći ime mog muža. Znaju da sam na njega slaba i na taj način pokušavaju da mi pokvare sreću - priča Karleuša koja obećava da Duško i ona neće biti zvezde još jednog estradnog razvoda.

- Era je razvoda, raskida, španskih serija na srpski način, holivudskih zapleta i raspleta u životima javnih ličnosti, pa su očigledno želeli i mene da uvuku u sve to. Obećavam da Srbiji moj suprug i ja nećemo pružiti špansku sagu koja će puniti novinske stupce. Privatnost čuvamo samo za sebe jer je više nego očigledno da naša sreća smeta. Mogu samo da razočaram one koji žele još jedan medijski razvod u nizu, jer od toga nema ništa. Odgovaralo to nekom ili ne, srećna sam i voljena žena, i gle čuda - imam i blistavu karijeru i divan brak. Čuda su očigledno moguća. Privatno sam samo nežna i osetljiva žena koja se uveče sklupča uz muža i uživa na njegovom ramenu. A ajkula ili besna lavica biću svaki put kad neko pokuša da mi kvari sreću. To ne praštam i boriću se lavovski da zaštitim porodicu od onih koji žele da me vide nesrećnu - zaključuje Jelena.

Danilo Mašojević

makonda-tracker