Nataša Bekvalac: Slobodna sam otkad znam za sebe

11
Iako je u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, pop pevačica Nataša Bekvalac kaže da se oseća slobodnom i veruje da je njen bivši suprug bio izmanipulisan kada je navodno izjavio da ga je varala
foto: Milena Rakočević, Vladimir Šporčić, Ivan Vučičević za Scandal
foto: Milena Rakočević, Vladimir Šporčić, Ivan Vučičević za Scandal

Ljubavni život pop pevačice Nataše Bekvalac (30) i protekle nedelje bio je top tema domaćih medija. Nakon što se 28. marta zvanično razvela od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića (34), pokrenuta je nova lavina spekulacija o njihovom braku i razlozima rastanka, te je kao jedan od navedena navodna njena preljuba. U međuvremenu, Nataša je na Zlatiboru tokom prošlog vikenda boravila sa ćerkom Hanom, sestrom Kristinom i njenom devojčicom Petrom, a onda je prošle srede nakratko okončala i svoju romansu sa rukometašem Vojvodine Ljubom Jovanovićem (27).

Prva ozbiljnija svađa u ovoj jednomesečnoj vezi nastala je nakon što je, navodno, pevačica saznala da je njen novi momak, dok je boravila na mini odmoru viđen u Novom Sadu na motoru Yamaha, istom onakvom kakav je svojevremeno imao njen suprug.

Međutim, raskid je portajao dva dana, budući da je Jovanović obećao svojoj lepšoj polovini da će ispraviti ono što joj smeta, prestati da vozi motor i da će se odreći svojih sitnih zadovoljstava zarad mirnog ljubavnog odnosa. Pomirenje je usledilo prošlog četvrtka u jednom beogradskom noćnom klubu, kada je Nataša pozvala Ljubu na svoj humanitarni nastup od kojeg će honorar namenila Institutu za majku i dete.

- Prezadovoljna sam rezultatima humanitarne večeri. Sakupili smo mnogo više novca nego što smo planirali, a gosti kluba su uživali u predivnoj atmosferi. Prihod je namenjen celoj ustanovi Institut za majku i dete kojim će obezbediti sve što im nedostaje – počinje razgovor za Story Nataša i opisuje kako se oseća kada odlazi deci oboleloj od kancera u posete na Institut i u Roditeljsku kuću.

- Ne glumim veselu ženu pred njima, a emocije su mi uglavnom pomešane. Istovremeno su dragi, slatki i šarmantni ali tako nemoćni... Dominantan je osećaj teške senke neizvesnosti koja šara njihova i lica njihovih roditelja, ali i straha od toga šta donosi svako novo sutra. Uprkos tome što nije svejedno videti decu sa tom vrstom zdravstvenih problema, svaki put se veoma radujem susretu sa njima jer razmenimo ogromnu količinu pozitivne energije. A kada nakon jedne takve posete dođem kući, prolazi mi kroz glavu samo to da imam sve razloge da budem najsrećnija na svetu – priča Nataša koja je, kako kaže, čvrsto ubeđena u to da joj je četvorogodišnja Hana sasvim dovoljna i da ne želi više dece.

- Hana je dete kakvo sam oduvek želela. Ona je najbolja mešavina fizičkih karakteristika i idealnih karakternih osobina.  Sada je u fazi kada želi da dobije brata ili sestricu ali sreća pa od moje dve sestre Dragane i Kristine, ima tri sestre. Uprkos tome što mi je žao što smo prava ženska familija i nemamo dečaka u porodici, ne razmišljam o tome da rodim drugo dete – poručuje Bekvalčeva koja, iako razvedena, ima razumevanja za javne istupe svog supruga Danila Ikodinovića, tvrdeći da se on teže snalazi u medijskoj hajci uzrokovanoj razvodom.

- Više ne želim da pričam o svom razvodu. Mislim da je zloupotrebljena Danilova naivnost i zbog toga mi je veoma žao – kaže Nataša, osvrnuvši se na njegovu navodnu izjavu objavljenu u jednom nedeljniku koja glasi: Razveli smo se jer me je varala.

- To su izmišljotine – kaže Nataša u dahu i dodaje kako više ne želi da priča o svojim emotivnim partnerima, iako je već mesec dana u vezi sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, a na pitanje da li je srećna i  zadovoljna u novoj vezi ili je zadovoljnija kao slobodna, zagonetno kaže:  - Ja sam slobodna otkad znam za sebe.

Nikola Rumenić

makonda-tracker