inspirativan

BORI SE SA STRAŠNOM BOLEŠĆU, PREŠAO JE U PRAVOSLAVLJE ZBOG ŽENE: Istina o Tom Henksu mnoge će iznenaditi i zapanjiti! (FOTO)

0

Jedan od najboljih glumaca današnjice imao je uzbudljiv život.

 

foto: Profimedia

 

Prvi brak i neuspeh

 

Tek kada se nastanio u Ouklandu, upisao je dramsku sekciju. Zbog talenta se preselio u Njujork. Ipak, prvo je upoznao ljubav i to sa svojom prvom suprugom, glumicom i producentkinjom Samantom Lusi sa kojom je dobio dvoje dece, Kolina (39) i Elizabet (35).

 

Međutim, njihov brak nije dugo trajao, a razveli su se 1987. nakon devet godina zajedničkog života.

 

- Za dobar brak najbitnije je da upoznaš osobu koja ti odgovara, a meni to nije odmah pošlo za rukom - komentarisao je svoj razvod Henks.

On je u filmu debitovao davne 1979 i to u niskobudžentom hororu "He Knows You're Alone". Ipak, ubrzo se zbog kastinga preselio u Los Anđeles i dobio je ulogu u pilot-epizodi "Bosom Buddies". Perojekta nije imao uspeha, ali njega su primetili, posebnor editelj Ron Hauard sa kojim je 1984. radio na ostvarenju Splash.

 

 

 

Prelazak u pravoslavlje

 

Ipak, taj neuspeli projekat mu je ipak nešto doneo - brak sa glumicom Ritom Vilson. Njih dvoje su se venčali 1987, a Tom je zbog nje iz katoličke vere prešao u pravoslavnu.

 

Kao tinejdžer bio sam religiozni fanatik: katolik, mormon, nazarećanin, a jedno vreme čak sam se veoma zainteresovao da pređem u jevrejsku veru. E, onda sam odgledao film "Odiseja u Svemiru 2011" i postao najglasniji pobunjenik protiv religije. Moja žena je pravoslavna Grkinja i od kada sam s njom, detaljno sam se upoznao s njenom verom koja joj je veoma bitna. Odlučio sam da se pokrstim i mislim da je to bio ispravan izbor. Rita i ja redovno odlazimo u našu grčku crkvu, ali to ne znači kako ne bih voleo da se otisnem i u vasionu. Obožavam da obilazim svemirske centre i planetarijume", otkrio je glumac koji je sa svojom drugom suprugom dobio dva sina, Čestera (27) i Trumana (24).

O njegovim nestvarnim transformacijama pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker