strašno

BRAKORAZVODNA PARNICA POKRENULA JE LAVINU OTKRIĆA: Strahuje se da deca ne pripadnu šeiku milijarderu, a RAZLOZI SU KAO IZ NAJGOREG HORORA!

2

Šeik Mohamed bin Rašid Al Maktum, milijarder iz Dubaija, i njegova šesta supruga, princeza Haja, zajedno imaju dvoje dece, a hoće li, nakon razvoda njihova deca pripasti ocu ili majci, ostaje da se vidi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najskupljih, ali verovatno i najtežih sudskih bitki odigraće se u Londonu, gde će donedavni supružnici šeik Mohamed bin Rašid Al Maktum i princeza Haja iskoristiti sve adute da upravo on ili ona dobiju puno starateljstvo nad decom. Ono od čega svi strahuju, posebno ljudi povezani s nekim od članova te uticajne porodice jeste da starateljstvo dobije sam šeik, što za majku dece ne bi bilo ni najmanje dobro. 

 

 princeza Latifa
princeza Latifafoto: Profimedia

 

Kako tvrdi jedan od bliskih prijatelja princeze Latife, šeikove starije ćerke iz prethodnog braka, starateljstvo ni u kom slučaju ne bi trebalo pripasti njemu, zbog ponašanja kakvo je pokazao prema starijoj deci.

 

Naime, prema njegovim tvrdnjama, 33-godišnja princeza Latifa oteta je i naterana da se vrati kod oca, od kog je pokušala nedavno da pobegne. Njena sudbina danas nije poznata, ali nagađa se da se nalazi u nekom zatvoru ili barem kućnom pritvoru.

 

Pomenuti prijatelj jeste i bivši francuski špijun, a predstavlja se kao osoba koja je osmislila plan bega princeze Latife, ali i kao jedini čovek kojem je dopušteno da govori u njeno ime. U službenoj izjavi, koju je objavio preko organizacije za ljudska prava, rekao je:

 

Čak i da dobije delimično starateljstvo, uveren sam da će iskoristiti priliku i kada deca prvi put otputuju u Emirate, postaće njegovi zarobljenici i više nikada neće moći da vide svoju majku. Budući da Latifa Al Maktum, nažalost, nije u mogućnosti da svedoči pred britanskim sudom, kao njen službeni predstavnik imam potrebu da podelim sve što mi je Latifa otkrila u osam godina saradnje i prijateljstva.

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker