uvek uz muža

NIJE BILO JELENE, PA JE OVA DAMA BILA U CENTRU PAŽNJE: Mirka Federer privukla sve poglede na finalu Vimbldona, a otkrivena i CENA NJENE HALJINE! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

лепо

15-07-2019 10:02h
Дезен је предиван. Хаљина није баш по мом укусу (карнерчићи), али ок. Међутим, тексас јакна преко ње је , по мени, скроз безвезе.

Hani

15-07-2019 13:07h
U svakom. slucaju ljepsa je od bezlicne Jelene

realno

18-07-2019 09:49h
@Hani
E kad lupis pa ostanes ziva.

Bokica

15-07-2019 13:45h
I da je bila Jelena, Mirka bi bila u centu paznje. Lepa, zdrava i ozbiljna zena.

Čomo

15-07-2019 14:16h
A gde je bila Jelena i zašto?

Rale

15-07-2019 17:04h
Ne znam kako gledate na zensku lrpotu ako vam je ona lijepa. Ona je cak i najruznija od svih partnerki poznatih tenisera. I uvek je bila debela, ne moze se vaditi na radjanje.

Maja

18-07-2019 01:29h
Haljina lici na one koje su nosile nekad Zuze kad su se sastajale sa vojnicima nedeljom na Kalmegdanu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: