biti ili ne biti

OD LUNINE KARIJERE IPAK NIŠTA? Anabela u VELIKOM PROBLEMU - ćerkina karijera dovela se u znak pitanja!

16

Luna Đogani već je počela da radi na svojoj muzičkoj karijeri, ali je njena majka Anabela Atijas naišla na jedan problem.

luna i anabela
luna i anabelafoto: Damir Dervišagić

Anabela je počela da traži menadžera koji će voditi Luninu karijeru i ugovarati nastupe, ali niko nije želeo da joj izađe u susret, kako kaže izvor.

 

Iako je Luna veoma popularna, čini se da nije izabrala pravi trenutak da otpočne muzičku karijeru. Tim pre, što mnogi vodeći menadžeri ne žele da sarađuju s rijaliti zvezdama, pošto interesovanje publike za njih traje veoma kratko. Kada je Anabela pozvala nekoliko najuticajnijih menadžera, zahvalili su joj se na poverenju, ali niko nije želeo da je zastupa jer ne veruju da će Luna opstati na muzičkoj sceni", kaže izvor i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

 

Anabela stvarno ulaže nade u Luninu muzičku karijeru i dotuklo ju je što niko ne želi da sarađuje s njenom ćerkom. Danima je nervozna, ne spava, ne jede i smišlja šta će dalje. Potreban joj je čovek koji će Lunu gurati da nastupa i ugovarati joj poslove u inostranstvu čim izađu njene pesme. A to je, u ovom trenutku, gotovo nemoguća misija", zaključuje izvor.

 

makonda-tracker