WOW!

ULAŽEM SVOJ IZGLED I VIŠE NEGO ŠTO MOŽETE DA ZAMISLITE: Aleksandra Prijović NIKAD bolje nije izgledala! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Joka

13-07-2019 02:41h
Muka mi je od ove seljancice.

Dragan

13-07-2019 08:33h
Priznaje da je ulozila cak i previse, operacija grudi, nosa, aparati i masazeri za isisavanje sala, sminka, torbe , cipele i opet fali zeni nesto. Nikada od nje ni dama ni seksi zena.

pukli smo kao zvecka

13-07-2019 13:12h
@Dragan
Treba joj jedno 10 godina skolovanja, ali to za Srbistance vise nije bitno. Tuga ko se promovise po medijima ! Neobrazovane seljancice, kojima su zivotni ciljevi da pojedine delove tela napune silikonima, otkukaju neku pesmu, povlace se po orgijama i nahvataju "bizmismena" koji ce da ih izdrzava ostatak zivota. Sto ne pisete o uspesnim devojkama i zenama, koje su uz to i lepe, nego nas bombardujete likusama iz drustvanog taloga?! OVO treba da je ideal omladini?

Baki

13-07-2019 12:13h
Jel to ona što peva: 'rekni joj da skine noge sa tvojih ramena'.

Dare

13-07-2019 12:14h
Evo kako je izgledala kao devojka, razumem da su joj 'porasle' grudi i usne al kako da su joj usta sada tri puta veća nego pre.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=b986pHo3iss
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: