ZALJUBLJENI

KONAČNO JE PREBOLEO SONJU I KRENUO DALJE: Pevač je na promociji pesme, pokazao novu DEVOJKU, strasnim poljupcima su usijali salu! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

M

10-07-2019 14:22h
Znamo Acu dobro. Kada se budu rastajali pricace sve najgore o plavusi. On je los covek, usput i ovisnik. Ubitacna kombinacija. Sta je zenama, stvarno mi nije jasno.

usrecila se

10-07-2019 17:49h
‚‚ Imam, savršenu devojku, savršen sam deda i sve je okej. Sad sam u divnoj fazi. Ćerka Viktorija je kod mene, deca su kod mene. Unuče je super, još me nije nazvalo deda, ali svakog trenutka čekam i to - ponosno je istakao folker.‚‚
Kako mu se slaze cerka 29g sa buducom macehom 30g, ???
Deda? Pa i toj devojci mozes biti deda, jesi svestan da si stariji od njebnog tate i da imas unuce???
da si imalo pri cistoj svesti i imalo morala da imas ne bi to sebi dozvolio.
Kako ti se deca osecaju, srecni tata deka ima devojku njihovo godiste.
Bolest bolest bolest

mira

10-07-2019 21:55h
Devojka samo brine da namesti dobru pozu za kameru ! Čak ne ume ni da sakrije ravnodušnost ! Jeftinoća kojoj je životni san da "postane poznata" , pa kako bilo , taman je ščepao jedan Aca Lukas , ne baš sjajne biografije!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: