Viktorija Bekam: Beba će biti rođena 4. jula

0
Modna kreatorka Viktorija Bekam odlučila je da njena ćerkica dođe na svet za Dejvidovu i njenu dvanaestu godišnjicu braka tako da je u jednom losanđeleskom porodilištu zakazala carski rez za 4. jul, datum kojeg Amerika slavi Dan nezavisnosti
foto: BANG, Red Dot
foto: BANG, Red Dot

Iako su prvobitno zakazali porođaj u jednoj bolnici u Londonu, nekadašnja spajsica Viktorija Bekam i njen suprug, slavni fudbaler Dejvid shvatili su da bi više želeli da njihova prva ćerkica bude prvo dete koje će biti rođeno u Americi.

Prema rečima njihovog prijatelja, trendseterka je tako rezervisala termin u porodilištu u Los Anđelesu za 4. juli, a par je takođe iznajmio u kuću u svom neposrednom komšiliku u koju će biti smeštena rodbina koja iz Engleske bude doletela kako bi se upoznala s novim članom njihove familije.

Inače, Viktorija i Dejvid veoma poštuju SAD kao zemlju u kojoj su od 2007. godine prihvaćeni s dobrodošlicom, pa stoga ne čudi što su doneli odluku da svojim sinovima Bruklinu, Romeu i Kruzu daruju sestru upravo na najveći američki državni praznik, Dan nezavisnosti, datum koji se poklapa sa njihovom dvanaestom godišnjicom braka.

Takođe, ovaj par poznat je po tome što svojim naslednicima daju imena prema geografskim pojmovima koji su bila značajna u periodu njihovog začeća, tako da se sada spekuliše da će njihova devojčica biti nazvana Atlanta.

makonda-tracker