uživaju

VERILA SE ANA SEVIĆ? Otputovala na Mikonos pa ZAPALILA društvene mreže JEDNIM POTEZOM (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Jasna

07-07-2019 20:34h
Lako je tebi Ana kad ti je Darko ostavio stan ogroman. Sto ti verenik ne kupi stan. Znas da Darko ima xenu, dete sad ne peva i treba da prodas taj stan i da mu das pola para. Hvalis se da ti je.momak kupio konja i jako skupo ga je platio. Bas ti treba konj ,svasta mogla si da dodas jos pola para od tog Darkovog stana i eto tebi stan. Kada ce Darko zaraditi druge pare jadan jedva ide sa stakama

Hahahha

07-07-2019 21:58h
@Jasna
Pa ti si hit!

Danas

08-07-2019 00:44h
@Jasna
Postovana Jasna , da Vi niste slucajno Darkov advocat ? I ako jeste. ne morate ga zastupati u komentarima . Uzivaj Ana , svako je kovac , svoje srece.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: